Dags för mat

Oj blev en sen middag idag, iallafall..vi har grillat ännu en gång fast att man kanske trodde att sommar grillandet var över! ;) Ska inte bli ett långt inlägg det här för jag känner att jag måste ha mat NU.
Har tills nu legat och myst under två tjocka filtar framför en film och nu är jag lagom uppvärmd, förut var jag frusen faktiskt.. vet inte om det är jag som har för lite på mig eller om det faktiskt är kallt? 
Anyway, dags för mat, puss 
 Tillbaka

Jag är hemma efter en trevlig stund i stallet. Så skönt att bara komma bort och vara själv ett tag tycker jag :D
Nu ska jag bara ta det lite lugnt här hemma, senare blir det till att äta middag med familjen, nu är pappa tillbaka från Norrland så vi är samlade som vanligt får man väl säga :)
Inte så mycket mer att uppdatera om men jag kan väl passa på att önska er en fortsatt trevlig söndag 
 Home InspoSöndagen

Oj blev inte mycket uppdatering igår, kom hem rätt så sent, eller nej lagom och när jag väl landat hemma hos Robin och mig glömde jag helt helt bort bloggen. Sånt som händer ;) Nu är jag iallafall här och tänkte bara kika in och hälsa en snabbis innan jag ska iväg till stallet och rida :) Har även en tanke på att klippa Lizzy innan, vi har nämligen fått låna en klippmaskin och där av känns det mer spännande än när man vet att man måste ta fram saxen och klippa henne med. Tar så lång tid och man får blåsor på händerna :/
Iallafall det är planen, för övrigt så hade vi väldigt trevligt igår. Det var bara mamma och jag som åkte dit men väl där så var det grannar, kompisar och ja nya människor helt enkelt som hade kommit dit för att äta kräftor och umgås. Trevligt trevligt. 
Nej nu måste jag kila innan söndagen försvinner ;D
 Bild från frukosten, vilken morgon va? Solen sken och det blev faktiskt för varmt med morgonrocken! Det gillas.