Snart nytt år

Hej kära ni! 
Jag sitter och myser under en filt för tillfället här hemma hos Johanna, vi har ätit förrätt än så länge men nu står värden och gör klart varmrätten- ska bli underbart att få fylla på magen :) Så mysigt att samlas hos någon och bara umgås, skratta och prata gamla minnen från grundskolan! Det är kul att man ändå hållt kontakten med några, kommer ihåg att jag skrev ett inlägg om att jag knappt hade någon kontakt med någon längre, MEN det har jag ju faktiskt trots allt. Vi är fem tjejer som ibland träffas och det bästa är att allt känns som vanligt oavsett hur länge det gått mellan gångerna!
Hoppas er nyårsafton är toppen bra, massa kramar! 
 Dum Dummare

Nu har vi satt oss till rätta i soffan här hemma, filmen vi tänkt kika på är Dum Dummare 2. Hoppas på en hel del skratt men kan även hända att jag haft för höga förväntningar på den. Vi får se helt enkelt :)
Update, filmen var bra och det blev en hel del skratt!Hemma för andra gången

Haha sluta fyra, trodde jag ja! ;) Det blev för mycket i butiken så jag fck stanna kvar och hjälpa de två sista timmarna tills att klockan blev sex. Därför har jag inte uppdaterat än, sen när jag kom hem så var det samma procedur som igår. Hem, byta om och sedan åka till stallet -dock så slängde jag i mig mat innan jag åkte vilket jag ej gjorde igår. Ingen ridning blev det idag heller, endast fixning av stallet. Nu har jag för andra gången landat här hemma men ska strax kila iväg hem till lägenheten och väl där ska jag attackera soffan ;) Vi ska kika på någon film och sen är jag nog kvar där tills imorgon eftersom jag inte har jobb att fara till imorgon bitti. Skönt att få vila några dagar, blir väldigt intensivt både innan och efter jul. Det är rea överallt men idag sålde vi nog trots allt mest av strumpbyxor/tights, alla skulle ha guldglittriga eller något festligare till nyår förstås!
Och duscha ska jag förresten göra innan jag slänger mig i soffan, känner mig så ofräsch just nu.