Total blogg torka

Är ledsen och irriterad över hur dålig och trist uppdateringen blivit den senaste tiden här på bloggen.. Har ingen inspiration att varken ta eller dela med mig av och känner inte för att skriva helt meningslösa inlägg hela tiden. Hmm hoppas att det kan bli bättre men ja nu vet ni allafall hur läget är, blogg torka har dykt upp och jag känner inte att jag har något botemedel som kan motverka de tråkiga inlägg som dyker upp här någon gång per dag. Jag antar att det har att göra med att jag jobbar hela dagarna och att jag typ hinner äta och sätta mig i soffan när jag kommit hem ;)
Neeej nu får jag sluta klaga, här kommer en pepp låt som iallafall får mig på bättre humör!Dags att fara hem

Jag är glad att jobb dagen är över, inte för att den har varit dålig men får erkänna att jag som vanligt är helt slut! Skulle ha slutat 14.00 men eftersom det är så pass mycket som ska göras hela tiden så frågade Birgitta (chefen) om jag kunde jobba heldag istället.. och självklart säger jag ja! Pengar behövs och är jag ändå där kan jag ju bara fortsätta när jag ändå håller på ;)
Iallafall nu sitter jag och njuter på en bänk med en stekande sol i ryggen och väntar på bussen! När jag kommer hem ska jag äta och bara slappa..hör av mig sen♥Godnatt♥

Tänkte bara kika in här och säga godnatt! Vi kollade precis klart på filmen jag nämnde i förra inlägget och får väl säga att jag gillade den. Var lite hunger games över den så absolut sevärd :)
Nej ni måste jag sova- upp klockan halv åtta imorgon! Massa godnatt kramar från mig ♥