Home

Åh så skönt att vara hemma, trots att tiden går väldigt fort så känns det i kroppen att man varit igång hela dagen förutom under 45 minuter vid lunch. Känns bra att köra igång lite försiktigt, den här veckan går jag varannan dag bara, onsdag och fredag kvar ;) Har hunnit äta sen jag kom hem men inte mycket mer än så. Robin kommer strax hit så vi får se vad vi hittar på, jag ser typ soffan som ett bra alternativ! Jag blev vääldigt sugen på något gott att äta till kvällen dock.. kanske ställer mig och bakar innan han dyker upp :p 
Yes, en kladdis får det bli♥På jobbet

Jag sitter för tillfället och äter lunch här inne i personal rummet på Lindex :) Ska strax kila ut i butiken och fixa med varor som kommit men tänkte att jag kunde kila in här och hälsa på er en snabbis! Hoppas er vecka börjat bra, puss♥Tacos och fotboll..

..Rubriken får ta och beskriva den här söndagskvällen ;) Först åt vi tacos jag, mamma, pappa och Robin sen efter det åkte Robin för att träna och jag stannade här hemma så länge. Har suttit och kollat Holland-Mexico och kan inte undgå att tycka synd om Mexico.. särskilt när det handlar om att straffen inte är 100% solklar. Men det gör mig o andra sidan ingen skada heller med tanke på att jag inte är så insatt direkt ;) Kan vara kul att slötitta lite ibland.. Nu ska jag slötitta på datorn en stund och sedan ska jag ta cykeln och kila till mig och Robin. 
Ha en fortsatt trevlig söndags kväll 
Bjuder på en bild från nästan exakt 1 år sedan. Tiden går fort..