19år

Min födelsedag har varit lagom lugn, fick lite besök av vänner och släkt nu på kvällskvisten vilket var väldigt trevligt! Tackar så hjärtligt för gratulationerna jag fått och även för presenterna såklart. Då var man 19 år då, känns som vanligt, är inte någon skillnad direkt ;) Men har som sagt varit en bra dag men strax är det dags att sova! Nu är det ett år kvar till 20. Inte för att jag ska starta nedräkning men ändå.. ;p
Godnatt på er! ♥♥
 Lyckades med både tårtan samt muffinsarna, var väldigt goda båda två! Tårtan tog dock slut så tyvärr kan jag inte mumsa i mig tårt-rester imorn ;p
Lilltjejen som inte är så liten längre!♥ Här bad jag henne att skratta och hon drog till med ett högt "låtsas" skratt, smittade av sig rejält kan jag lova!
Fick bl.a en Tangle Teezer och One Hair Treatment som jag önskat mig, allt för att håret ska komma i bättre form ;) Ska verkligen försöka skärpa mig- särskilt med klippningen! 
 Vem är jag?

Hej och välkomna hit!♥
Therese Gustavsson heter jag som driver den här bloggen, jag är nyligen 20 år fyllda och här kan du läsa om min vardag och det som hör den till. Mitt största intresse ligger inom ridsporten, hästar har alltid varit en del av mitt liv. Utöver det har jag många andra intressen också, jag gillar bland annat foto, kläder, heminredning och skönhetsprodukter av alla dess slag! Jag pluggade till Stylist på gymnasiet vilket innebär att jag är utbildad makeup artist, hår stylist, manikyrist samt style advicer. Ångrar absolut inte mitt val men så här i efterhand vet jag faktiskt om det är det jag vill jobba med..
 
Jag jobbar för tillfället som både säljare på Lindex samt som vikarie på dagis. En härlig kombo, faktiskt! 
Vad framtiden har att bjuda på får vi se helt enkelt, är egentligen öppen för alla möjliga förslag och är verkligen inte rädd för att testa på nya grejor. 
 
En känsla svår att glömma.. studentdagen var plötsligt där och efter 3 trygga, roliga och framför allt lärorika år skulle man stå på egna ben! Häftigt och spännande men samtidigt läskigt och på ett sätt tråkigt, haha många känslor att hantera samtidigt!
 
Jag skulle beskriva mig själv som en öppen, glad och positiv person. Jag gillar människor kort och gott, familjen är väldigt viktig för mig och jag värdesätter tid tillsammans med personer jag älskar. 
Jag bor för tillfället både hos mina föräldrar och hos pojkvännen skulle jag säga, husen ligger endast 2-3 minuter med bil från varandra vilket gör det möjligt att gå lite hur jag vill ;) 
 
Robin och jag
 
 Som jag sagt så brinner mitt hjärta för djur men då framför allt hästar. Efter år på ridskola samt mycket tid tillsammans med hästarna hemma på gården fick jag min första alldeles egna ponny. 
 
Ett envist gotlandsruss vid namn Frezia fick komma och bli den läromästare och vän som jag så länge velat ha. En julklapp jag sent skulle glömma kan jag lova! I tre år var hon hos mig, tills den dagen kommer då man (trots att man inte vill) inser att man blivit för lång/stor för både ponnyns bästa och en själv. Det bästa av allt är att den här gamla damen fortfarande är vid liv trots hennes ålder på 26 år, det gör mig oerhört glad! 
 Efter ett  par provridningar runt om i landet hittade jag charmören ovan, en vit sagohäst vid namn Silver Lee. För mig världens bästa, snällaste och pålitligaste häst. Han var min bästis även han i tre år tills dagen då jag tog mitt livs jobbigaste och tungaste beslut kom. Pluggandet i Stockholm tog upp för mycket tid att jag helt enkelt inte hann med att ge honom den tid och uppmärksamhet han så väl förtjänade. Jag har inte orkat och klarat av att skriva i detalj vad som egentligen hände efter försäljningen för det är något jag mått (och fortfarande mår) skit dåligt av rent ut sagt. Han finns inte längre och varje dag önskar jag att jag kunde vrida tillbaka tiden tills då han var min och då allt var så perfekt, för det var han för mig.. ren perfektionBakat tårta åt mig själv

Är som sagt ledig idag och förutom att ha sovit ut ordentligt har jag bakat lite eftersom det kan tänkas dyka upp besök framåt kvällen :) Gjorde en jordgubbstårta samt så står chokladmuffinsarna i ugnen just nu. Annars är det lugnt och ah fick lite luft när jag var ute med Lizzy en sväng, funderar på att kila upp till stallet en sväng och rida. Har fri tillgång till Eldros i en vecka eftersom hennes matte är iväg på semester!
Men vi får se, hörs sen♥