Första advent

Av några olika anledningar hade jag planerat in en bloggfri dag idag, bland annat för att Robin kommit hem efter att ha varit borta sen i torsdags och sen har jag även haft det struligt med internet hela dagen. Jobbigt när man inte kan gå in på instagram när man vill, när man inte kollat igenom facebook på över ett halvt dygn ;) Snacka om att vara beroende utan att ens tänka på att man är det!
Men nu under pausen av den sista Maria Lang filmen märkte jag att det faktiskt gick att komma in här på bloggen och då kände jag att jag iallafall kunde säga hej och berätta om söndagen som gått.
Dagen har varit jätte mysig, söndagen började med en lång sovmorgon, Robin (som kom hem inatt) och jag  vaknade upp till att solen sken in genom fönstrena med ett lustigt orange/rosa sken. Vi gick upp strax därefter och åt frukost och därefter blev vi kvar i soffan framför tv:n. Efter några timmar av endast soffmys fick jag för mig att börja städa och dammsugaren fick komma fram. När lägenheten var ren och fräsch så skickade jag iväg ett sms till mamma och frågade om dom var sugna på tacos, vilket dom såklart tackade ja till :D 
 
Jag och Robin åkte ner till affären och handlade på oss allt för en perfekt taco-middag och sen åkte vi hem igen och hann precis bli klara med maten då mamma och pappa kom. En härlig middag hade vi och när den var klar slog sig alla ner i soffan. För ett tag sedan åkte mina föräldrar hemåt och nu sitter som sagt jag och Robin och kollar Maria Lang :)
Det var den dagen det, hoppas att ni haft en lika mysig dag som jag! Vi hörs imorgon med bättre uppdatering.
Puss och kramDax att kila iväg igen

Hej hörni!
Det får bli en dålig uppdaterings-dag idag helt enkelt. Jag är hemma från jobbet nu och dagen har väl varit bra förutom att paljett kjolen jag tänkt köpa idag var slut i XS, jätte tråkigt att det inte ska komma påfyllning på just denna kjol heller-hade varit perfekt till nyår.
 
Iallafall, nu sitter jag hemma i lägenheten och äter nudlar, haha kände att jag inte skulle klara en tur till stallet på hel tom mage! Det är nämligen dit jag ska efter att jag ätit, blir till att fixa stallet sen tänkte jag rida en sväng i paddocken som jag nämnde igår. 
Senare vet jag inte vad jag gör, känns inte som lördag på något sätt? Don't know why tho..
Aja vi hörs senare ikväll, kram.Uppdatering innan jobb

Jag har just kommit in till jobbet och börjar alldeles strax men innan jag går ut i butik tänkte jag säga godmorgon till er! Gårdagen var jätte bra förutom att vi var för sena till Friends. Eller som jag sa igår kom vi en halvtimme innan det började och då kändes det väldigt stressigt med just maten, hade varit trevligare att ha hittat någon lugn restaurang en bit ifrån arenan och på det sättet kunnat varva ner och bara vart ett tag innan. Som tur var fick vi iallafall något i magen innan showen så det var självklart bra! 
Sen missade jag mässan vilket såklart var DUNDERTRÅKIGT.. den hade jag sett fram emot. Anledningen var att dom stängde den vid halv tio  (då när pausen var) och det var då vi hade tänkt att gå runt där och kika. Jätte tråkigt men tur i oturen har jag ju ingen häst att shoppa till, än ;)
Vi hörs sen, nu måste jag kila. Puss