Första advent

Av några olika anledningar hade jag planerat in en bloggfri dag idag, bland annat för att Robin kommit hem efter att ha varit borta sen i torsdags och sen har jag även haft det struligt med internet hela dagen. Jobbigt när man inte kan gå in på instagram när man vill, när man inte kollat igenom facebook på över ett halvt dygn ;) Snacka om att vara beroende utan att ens tänka på att man är det!
Men nu under pausen av den sista Maria Lang filmen märkte jag att det faktiskt gick att komma in här på bloggen och då kände jag att jag iallafall kunde säga hej och berätta om söndagen som gått.
Dagen har varit jätte mysig, söndagen började med en lång sovmorgon, Robin (som kom hem inatt) och jag  vaknade upp till att solen sken in genom fönstrena med ett lustigt orange/rosa sken. Vi gick upp strax därefter och åt frukost och därefter blev vi kvar i soffan framför tv:n. Efter några timmar av endast soffmys fick jag för mig att börja städa och dammsugaren fick komma fram. När lägenheten var ren och fräsch så skickade jag iväg ett sms till mamma och frågade om dom var sugna på tacos, vilket dom såklart tackade ja till :D 
 
Jag och Robin åkte ner till affären och handlade på oss allt för en perfekt taco-middag och sen åkte vi hem igen och hann precis bli klara med maten då mamma och pappa kom. En härlig middag hade vi och när den var klar slog sig alla ner i soffan. För ett tag sedan åkte mina föräldrar hemåt och nu sitter som sagt jag och Robin och kollar Maria Lang :)
Det var den dagen det, hoppas att ni haft en lika mysig dag som jag! Vi hörs imorgon med bättre uppdatering.
Puss och kramKommentarer

Kom ihåg


Trackback