Nu lämnar vi snart oktober bakom oss

Man tackar för ännu en härlig fredag, två dagars helg väntar och lördagen imorgon ska bland annat spenderas i stallet! Håller tummarna för sol och fint väder såklart :)
Kvällen har som jag sa tidigare spenderats i soffan och det har varit så skönt, dock så höll jag nästan på att somna redan där så nu är det verkligen dags att lägga sig, har varit vaken sedan åtta imorse så nu vill kropp och knopp sova ut känner jag. 
Godnatt fina ni♥Fredags kvällen

Snacka om lyx när man kommer innanför dörren direkt efter jobbet och känner lukten av tacos, okej det låter konstigt.. kan man ens känna lukten av det? Hmm jo men det kan man nog, eller så är det just för att just tacos är typiskt på fredagar och att man typ kopplar köttfärsen med det. Nog snackat om det, gud måste jag jämt överanalysera allt ;) Gott var det iallafall, som vanligt!
Nu väntar en super lugn fredag här hemma, Robin är iväg till en vän så jag,mamma och pappa bänkar oss framför tv:n, härlig avrundning på en fartfylld fredag.
Puss på er och ha en förbaskat bra kväll.♥En bra jobbdag

Fredagen rullar på hörni, jag sitter för tillfället och äter lunch i godan ro men ska om cirka en kvart kila ut i butiken igen för att jobba de sista timmarna innan helg. Skönt.
Ville mest önska er en fortsatt trevlig fredag, hörs senare när jag slutat, puss♥