Ännu en ledig dag

Jag har haft en lugn morgon, sovit ut hemma i lägenheten, sen tog jag en cykeltur hem till mig för att äta frukost samt gå en promenad med Lizzy!
Vi har just kommit innanför dörren, jag och vovven och nu har jag slagit mig ner i soffan. Snart ska jag ta tag i mina hemska naglar! Ska bygga om och helt enkelt få dem fräscha :) Känns lite tråkigt när vädret utanför är så fint- hade gärna tagit en sväng  till stallet men känner att jag ändå måste få naglarna fixade tills imorgon då jobb väntar :D
Vi hörs lite senare, kram!
 Dags att få lite sömn

Har suttit i soffan med datorn i knät väldigt länge nu men ska strax ge mig. Letar vidare efter skorna jag så gärna vill åt men de verkar nästan vara slut överallt! Var inne på Stadium idag och frågade om de hade några Nike Air Force kvar men där fanns inga, såklart. MEN sen kom jag ju på att Nike har en egen hemsida som man enkelt kaqn beställa ifrån och där fanns dom. Tyvärr får jag då ta och chansa med storleken men i värsta fall får man skicka tillbaka dem gratis vilket är bra. :)
Förhoppningsvis kommer de i veckan, får hålla tummarna!
Nu säger jag godnatt
 Hemma efter lite shopping

Isa och jag har haft det super trevligt men nu är jag hemma igen. Det var nästan tomt i affärerna så det var lite lyxigt att kunna gå runt och slippa trängas med massa folk! Hittade lite småsaker men blev ingen enorm shopping runda :) Nu ska jag strax kila hem till lägenheten och göra Robin sällskap, ska väl laga någon mat trots att jag är SÅ ohungrig efter den stora lunchen vid två tiden. 
Uppdaterar snart igen, kramar
Hittade den mysigaste halsduken inne på GinaTricot som jag bara var tvungen att köpa med hem, ett plus var såklart att den fanns i den perfekta puder-rosa nyansen *Smiley med hjärtögon*
Passar på att visa min nya plånbok, köpt på Lindex! Äntligen fick jag byta ut min utslitna gamla plånbok som jag måste ha haft i flera år nu.. Tror att jag köpte den strax efter att jag börjat gymnasiet ;)
En mjuk vardagströja från H&M fick även den följa med hem.