31/8

Hej!
Idol är slut och jag kan i lugn och ro återgå till bloggen ;) Min dag har varit bra, inte mer än så om man ska vara ärlig. Inte direkt en "jag svävar på moln-dag men heller inget dåligt med den. Bara en vanlig måndag. Jag fick en lite hackig sovmorgon imorse men sova fick jag iallafall. Sotaren kom klockan sju och höll på att väsnas men när de tystnat dröjde det inte länge förens jag somnade om vilket var skönt. Kände mig utvilad när alarmet ringde vid tio. Åkte till jobbet och som vanligt rullade timmarna på.
Väl hemma vid halv sju satte jag mig och målade naglarna, har tagit bort materialet nu och ska försöka låta dem vila ett tag nu. Är dock väldigt svårt när man ser hur folk kommer in med ursnygga naglar! Blir avis direkt. Nu vill jag knappt visa händerna, så töntigt egentligen men är beroende av fräscha naglar. Det gör så mycket!
 
Satt lite vid datorn, bläddrade runt bland bloggar, hästnet och lyssnade samtidigt på favorit listan på Spotify. Sen var klockan åtta och jag slog mig ner vid idol. Det var min dag :)
Innan jag kilar in i duschen tänkte jag tipsa om något som jag själv just fick syn på. Den här sidan säljer ut en massa Make Up Store produkter till grymma priser. Alltså vi pratar runt 49 kronor för massa saker! Jag ska helt klart skicka efter några produkter själv!Skynda skynda

Oj såg nu att klockan var way to mutch för att hinna göra ett inlägg innan Idol börjar, MEN tänkte bara säga ett snabbt hej iallafall! Hoppas ni har en härlig måndag och att veckan börjat bra! Sista dagen på augusti, är inte det sjukt? Vet inte vad jag ska tycka, samtidigt som hösten kan vara urmysig vill jag inte att sommaren ska vara slut! :( Jag åter kommer alldeles strax, promise! Nu måste jag ta plats i soffan. Hej så länge ♥Grillning

Jag, mamma och pappa for iväg till skogen för att plocka blåbär tidigare idag, fikade på vårt "gamla ställe" som vi säger. Vi bodde nära den här skogen för elva år sedan, helt galet att det är så länge sedan! Och favorit stället som vi jämt besökte då är ett högt berg där man har en underbar utsikt ifrån! Snacka om många gamla minnen som man har därifrån :) Det gick några timmar men nu är vi hemma igen, eller inte hemma hos oss heller för den delen. Jag hann duscha av mig (hittade två fästingar på mig när vi var på väg hem) och nu har vi åkt till min morbror och hans fru för grillkväll. Ska bli gott med mat, och det var ett tag sedan jag åt just grillat!
Hoppas ni får en fin kväll hörni <3