31/8

Hej!
Idol är slut och jag kan i lugn och ro återgå till bloggen ;) Min dag har varit bra, inte mer än så om man ska vara ärlig. Inte direkt en "jag svävar på moln-dag men heller inget dåligt med den. Bara en vanlig måndag. Jag fick en lite hackig sovmorgon imorse men sova fick jag iallafall. Sotaren kom klockan sju och höll på att väsnas men när de tystnat dröjde det inte länge förens jag somnade om vilket var skönt. Kände mig utvilad när alarmet ringde vid tio. Åkte till jobbet och som vanligt rullade timmarna på.
Väl hemma vid halv sju satte jag mig och målade naglarna, har tagit bort materialet nu och ska försöka låta dem vila ett tag nu. Är dock väldigt svårt när man ser hur folk kommer in med ursnygga naglar! Blir avis direkt. Nu vill jag knappt visa händerna, så töntigt egentligen men är beroende av fräscha naglar. Det gör så mycket!
 
Satt lite vid datorn, bläddrade runt bland bloggar, hästnet och lyssnade samtidigt på favorit listan på Spotify. Sen var klockan åtta och jag slog mig ner vid idol. Det var min dag :)
Innan jag kilar in i duschen tänkte jag tipsa om något som jag själv just fick syn på. Den här sidan säljer ut en massa Make Up Store produkter till grymma priser. Alltså vi pratar runt 49 kronor för massa saker! Jag ska helt klart skicka efter några produkter själv!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback