Nyår

Jag andas ut nu när jag vet att hästarna är inne, usch gått och oroat mig hela dagen ;) Särskilt när vår kommun har beslutat att alla får smälla mellan fem och klockan ett inatt. Idioter skulle jag säga, inte har de tänkt på djuren och oss som har djur iallafall. Sen har det tyvärr ingen roll vilka tider som bestäms,  folk skjuter redan från elva på morgonen ändå! Tråkigt men det är bara att acceptera och göra det bästa av situationen. Var ute och red förut vid två och trots att det smällde här och där var det inga problem! Hector gick på som vanligt, han är nöjd bara han får sällskap :) Tyvärr fastnade det mycket snö under hovarna vilket gjorde att vi endast kunde hålla oss till vägen där det fungerade okej. Längtar tills han får sulor! 

Om ni undrar vad jag har för mig just nu så befinner jag mig hos Robins syster. Vi har ätit gott och jag ska precis hugga in på efterrätten! Senare kommer Isa till mig och vi tänkte åka till min kusin med familj. Mamma, pappa och min bror är redan där för att fira in det nya året. Vi får se hur länge jag blir kvar. Ska upp till stallet och natta hästarna sen, måste se så att allt är lugnt- annars kan jag inte sova sen haha..31 december

Min nyårsafton började med panik, haha Robin kommer in i sovrummet och frågar lugnt "skulle inte du till stallet?" Vilket jag svarar jo på, och fortsätter blunda.. "Vet du vad klockan är då?" Jag blir tyst och kollar på honom, han säger "tolv", vilket då drar igång min panik ;) Hoppar ur sängen och springer för att ta på mig kläder, skrapar isen på bilen fortare än någonsin och kör iväg ;') INTE bästa sättet att vakna på, men hästarna fick lunch fem minuter över tolv och klagade inte på min lilla försening- haha.

Nu är jag hemma, för att fylla på magen med gröt och macka! Sen åker jag tillbaka för att hänga med Hector i några timmar :) Kram så länge!Innan läggdags

Verkligen ledsen för utebliven uppdatering i nästan två dagar!! :( Men jag har bara känt att jag behövde en liten paus, det har varit så mycket, dagarna liksom försvinner på ett sånt där jobbigt sätt! Har ju blivit en del jobb trots att jag inbillat mig själv att jag skulle bli ledig nu under mellandagarna.. Hade typ ställt in mig på att hinna med massa saker, bland annat umgås extra mycket med Hector och passa på att rida i det fina vädret, när det fortfarande är ljust så att säga! Har haft lite ångest över att jag inte hunnit med att vara med honom så mycket men samtidigt vet jag att han inte lider av det, han går med sin flock om dagarna och vädret tror jag är helt perfekt för honom! Han verkar trivas med kyla och snö!
 
Men det var faktiskt första dagen idag som jag inte pysslade något med honom, så det är inte så att jag inte varit med honom på en vecka ;) Känns bara som det för matte, haha.. Igår var jag ute på en tur ut innan jag började jobbet, mamma och pappa gick med i solskenet och det var bara väldigt mysigt! Men ni förstår kanske känslan lite? HATAR att ha något att hinna med efter stallet för det stressar mig så mycket, särskilt jobb då man vet att man måste vara inne i stan en viss tid. Nej inge kul alls, vill kunna vara där i så många timmar som jag vill utan att känna mig jagad av tid. 
 
I alla fall, förlåt för att jag inte varit aktiv! Nu är jag ledig, finally :) Och imorgon är sista dagen på 2015, hur galet är inte det? Tvåtusensexton låter konstigt, som alltid när man ska vänja in sig på ett nytt år! Jag önskar att jag kunde säga att vi hade storslagna planer för nyårsafton men faktiskt så har jag inga alls. Och jag kan väl inte riktigt bestämma mig om jag tycker det känns skönt eller jobbigt? Det är liksom en dag då man SKA göra något speciellt, eller hur? Men nej.. än så länge vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske blir något spontant, eller så blir det inte det. Återstår att se, en sak är säker- lovar att kika in här och inte låta bloggen vila fler dagar.
Oj, klockan är snart ett. Dags att sova kanske! God natt ♥
Bilder från vår promenad igår, Hector skötte sig utmärkt♥