Lördagskvällen

Jag, Robin, pappa och mamma har tagit varsin plats i soffan och nu ska vi bara ha en lugn och skön kväll här framför tv:n. Kanske blir att kolla på Mello om inget annat bra går, säger alltid att jag inte ska kolla på det- ändå brukar det sluta med det ;)
Vi har annars grillat för första gången i år, en härlig känsla och framför allt väldigt gott! :D
Nu får ni ha en toppen kväll hörni, kram!!Namnsdagsfika

Jag har haft en jättebra lördags förmiddag. Sov ut ordentligen tills att klockan blev halv elva och därefter gick jag upp för att göra lite frukost. Satt en stund i soffan och bara tog det lugnt, kikade på datorn samtidigt som jag kikade lite på reprisen av Let's Dance!
Mamma och pappa kom förbi på en fika också, har namnsdag idag (heter Maria i andra namn) så jag fick tulpaner och en triss. Inga miljoner blev det dock ;)
När vi fikat tog jag och mamma en promenad hem till oss och här sitter jag nu vid datorn och kikar igenom lite mejl, kollar hästnet och läser bloggar. Bra lördag än så länge. Inget att klaga på. 
Hoppas ni har en bra lördag ni med, hörs snart, puss!En bra fredag

Oj har inte förrens nu orkar ta mig till datorn, ärligt talat flyttade jag endast upp till övervåningen hit där datorn är för att jag typ kvävdes nere i vardagsrummet. Eldade och eldade och jag tror att det blev runt 30 grader haha.. Lizzy ligger kvar där nere, kanske borde kolla till henne? ;)
Nej men efter att jag slutade jobba vid fyra så tog jag och rullade hemåt på en gång, jag åkte hem till lägenheten på en gång och väl där hoppade jag in i duschen för kände mig riktigt ofräsch. Kom dock på att jag skulle skjutsa mamma och pappa in till stan kvart i fem så blev nog min snabbaste dusch någonsin!
När jag lämnat av dem ringde jag till pizzan på vägen hem och beställde lite mat. Efter det har kvällen varit lugn och skön, har varit med Lizzy här hemma och vi har bara degat i soffan, har hunnit sett två filmer och nu ska jag strax åka och hämta päronen igen. SEN hem till lägenheten och göra kväller. 
Gos