Smink x2

Jag har sminkat mig själv och även Isa och det känns bra att för en gångs skull vara klar i tid och slippa stressa, hehe sen kommer jag få ta tillbaka detta, alla som känner mig vet att jag är värsta tidsoptimisten ;)
Isa skulle hem en stund innan så runt halv åtta ska vi ses i stan igen för att därifrån åka vidare mot Eskilstuna. Ska bara byta om sen är jag helt redo...tror jag ;) Nytt i garderoben

Här är några plagg som fått flytta in i garderoben nyligen, passar på att visa dem nu när jag har minneskortet nära till hands ;) 
Klänning från H&M, älskar den här modellen samt mönstret! Ska bära den ikväll när jag ska iväg tänkte jag :) Kände ett direkt "måste-ha" begär när jag såg den första gången på Kenzas blogg. Så fiin!
2-pack mysstrumpor från h&m, kan man ha för många? ;)
En "vanlig" t-shirt från Holly & Whyte, Lindex.
 Stickad polotröja från Jean Paul Gaultier för Lindex. Så glad att jag fick tag i denna på rean, hann aldrig köpa den i butiken för de sålde slut snabbt! Sen så hittade jag en online- lycka! Även en svart beställde jag hem men den ville inte fastna på bild ;)Godmorgon!

Efter en efterlängtad sovmorgon har jag nu vaknat och nu sitter jag och äter lite fil och flingor till frukost. Kollar på EM i konståkning annars, inte för att jag har något intresse av det men visst blir man imponerad, själv kan man knappt stå på isen med ett par skridskor ;)
Idag på dagen har jag inte så mycket planerat utan det är ikväll som jag ska iväg på middag med bland annat Isa som fyllt år. Känns iallafall grymt bra med lördag!
Hörs snart igen, puss!