Godnatt

Jag ligger i soffan och slumrade precis till ;) Men tänkte jag kunde slänga iväg ett godnatt inlägg innan (trots att ögonen går i kors hehe). 

Efter Thai mat hos min syster fixade vi klart naglarna och resultatet blev ett klassiskt rött lack, alltid fräscht! Fick bygga upp några naglar för att längden skulle vara densamma på alla och det är det som tar tid! Men det blev bra, de är det viktigaste :)

Nu har jag duschat och det är dags att sova som sagt. Skulle bli väldigt förvånad om jag ligger sömnlös inatt! Är mega trött... Så nu säger jag godnatt och kryper till sängs.Två timmar kvar!

Hej!! 
Har en kort paus nu innan mitt kassa pass, det är något lugnare idag så det känns skönt! Dock sov jag knappt något inatt heller, klockan sex kollade jag på klockan och efter det halvsov jag tills klockan ringde strax efter åtta. Som en död zombie var det bara att kliva upp ;) 

Känner mig dock ganska pigg trots omständigheterna och att det är fredag gör det ännu bättre. Jobb väntar visserligen imorgon med men fredag är alltid fredag! Fyller på energi förrådet nu med lite choklad, håller väl en stund haha... Efter jobbet åker jag till min syster igen för att dels göra klart naglarna :) Hörs sen, puss!Slut

Hej från en trött tjej! Är slut i huvud och kropp... Kom hem för en dryg halvtimme sen och har hunnit ta en långdusch, typ.  Efter jobbet åkte jag direkt hem till min syster för att äta samt fixa hennes naglar. Det drog ut på tiden som vanligt men det var trots allt trevligt! Ska dit imorgon med och fixa klart ena handen, som bara är filad än så länge. Känner såhär i efterhand att vi kanske valde fel dagar att ägna oss åt att fixa naglarna. Just för att det är extra mycket på jobbet plus att jag sov som en kratta inatt :( Vid fem hade jag inte somnat liksom, inte bra när klockan sen ringer vid halv åtta, snark! 

Men som sagt, det var trevligt, som alltid när man är där! Lekte med min syster dotter innan jag bjöds på god mat. Därefter drog vi igång med naglarna vilket gick betydligt bättre än jag räknat med haha ;) Dock så smög sig huvudvärken på och kände när klockan börjar bli mycket att det var bättre att fortsätta imorgon. Nu hörni, ska jag mumsa några jordgubbar och bara ta igen mig i soffan en stund. Egentligen skulle jag lägga mig känner jag, men måste bara varva ner en stund. Godnatt säger jag till er iallafall, hoppas ni har haft en bra dag!
Lite rörig och spontan nagelstation på vardagsrumsbordet!
På vägen hem, fin utsikt från "bron".
Min belöning för dagens slit ;')