Tisdagen

En speckad tisdag blev det, först jobb sen bara hem och vända för att åka till Tuna Park. Robin gjorde mig sällskap, först lämnade jag två plagg som jag köpte förra veckan som tyvärr inte passade. Ett linne bytte jag bara storlek på, är helt kär i det och blev så glad när jag hittade ett i rätt storlek! Sen gick vi runt i butikerna och kikade  lite, köpte på mig två nya lack nu när jag har fina naglar igen :D
 
Nu är vi hemma igen och har slagit mig ner i soffan, är trött i både kropp och huvud känner jag så det ska inte bli för sent. Inatt drömde jag jätte konstigt, rena skräckfilmen. Det var ett gammalt hus med en liten äcklig vind. Där fanns en tavla man kunde skriva på, typ en whiteboard av något slag. Av någon anledning gick jag dit och på tavlan var det någon som hade skrivit något creepy riktat till mig. När jag försökte förklara det för familjen så tyckte de typ att jag var larvig, haha alltså ja ni hör ju. De är typ de enda jag kommer ihåg men det jag ville komma till var att sömnen var riktigt orolig, kändes som man hade sovit någon timme när klockan ringde..
 
Hoppas på en lugnare natt idag, börjar nio imorgon så måste upp lite tidigare än vanligt, kämpa Therese!! ;) Tre dagar kvar tills en mini semester! Nu ska jag göra mig klar för sängen, puss och godnatt!
Här se ni grejerna jag fick med mig hem idag samt produkterna jag beställde från Färg. Snacka om snabb leverans ju! Även hit till landet fungerar det bra då och då ;)
Paletten var verkligen jättefin! 49 kronor, snacka om kap!Godnatt

Både bra och dåliga nyheter gällande kvällen, naglarna är färdigbyggda på en hand, hade såklart gärna haft den andra klar också men orkade verkligen inte. Gillar den här färgen betydligt mer än den förra jag hade, den här är mer åt det rosa hållet. Ska dock ha någon fin färg på sen men först ska jag såklart fixa den andra handen. Det positiva är att jag gjort den "svåra" handen och har den enklare kvar. 
 
Sen till det negativa, skulle ut och vattna blommorna nyligen, gissa vad jag ser? Massa mördar sniglar som sitter på blommorna och äter/förstör. Var minst 8 stycken på en enda blomma, fy så äckliga! Har inte fattat varför vissa blommor är helt ruttna men det beor förstås på det. Blommorna är liksom borta och löven är helt trasiga. Snacka om tråkigt, förutom tid och pengar man spenderat så är nu det fina resultatet klart försämrat. Usch.
 
Nu ska jag ta och lägga mig för en ny jobbdag väntar och jag behövder sömn, typ nu! ;) Godnatt på er
Såhär ser naglarna ut just nu, en ful och en fin hahaJobbet check✓

Skönt att måndagens jobbdag är över, har varit mycket idag. Det trodde vi verkligen inte men var full rulle hela tiden. Kan känna av lite huvudvärk nu men tror att man av någon anledning går och spänner sig när det är mycket att göra och när man känner att man inte riktigt hinner med det man vill. Nu funderar jag på vad jag ska hitta på med resten av dagen, kanske att jag skulle orka fixa mina naglar, behövs verkligen.. skäms ju på jobbet! ;) Nu har jag köpt hem lite byggmaterial igen så kan ju få fina naglar om jag vill. Åkte aldrig till elgiganten heller, kände att jag behövde komma hem så får ta det imorgon istället.
 
Har annars inte hunnit gjort så mycket, beställde fyra produkter från .Färg nyligen. Mycket vill ha mer eller vad brukar man säga? Nej men jag gillar deras produker och nu passade jag på att beställa deras flytande foundation då den kostade 199:- istället för 314:- Även två stycken refill skuggor till min palett som jag har samt en ögonskuggspalett som också var hur billig som helst nu, 49:- istället för 257:-
Foundation, Refill skuggor, Palett