Tisdagen

En speckad tisdag blev det, först jobb sen bara hem och vända för att åka till Tuna Park. Robin gjorde mig sällskap, först lämnade jag två plagg som jag köpte förra veckan som tyvärr inte passade. Ett linne bytte jag bara storlek på, är helt kär i det och blev så glad när jag hittade ett i rätt storlek! Sen gick vi runt i butikerna och kikade  lite, köpte på mig två nya lack nu när jag har fina naglar igen :D
 
Nu är vi hemma igen och har slagit mig ner i soffan, är trött i både kropp och huvud känner jag så det ska inte bli för sent. Inatt drömde jag jätte konstigt, rena skräckfilmen. Det var ett gammalt hus med en liten äcklig vind. Där fanns en tavla man kunde skriva på, typ en whiteboard av något slag. Av någon anledning gick jag dit och på tavlan var det någon som hade skrivit något creepy riktat till mig. När jag försökte förklara det för familjen så tyckte de typ att jag var larvig, haha alltså ja ni hör ju. De är typ de enda jag kommer ihåg men det jag ville komma till var att sömnen var riktigt orolig, kändes som man hade sovit någon timme när klockan ringde..
 
Hoppas på en lugnare natt idag, börjar nio imorgon så måste upp lite tidigare än vanligt, kämpa Therese!! ;) Tre dagar kvar tills en mini semester! Nu ska jag göra mig klar för sängen, puss och godnatt!
Här se ni grejerna jag fick med mig hem idag samt produkterna jag beställde från Färg. Snacka om snabb leverans ju! Även hit till landet fungerar det bra då och då ;)
Paletten var verkligen jättefin! 49 kronor, snacka om kap!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback