Huvudvärk

Tyvärr kom jag nyss hem med en extrem huvudvärk efter en rätt tuff dag på dagis. Med två man kort fick vi kämpa rejält för att få allt att fungera, och som plus på det skulle jag som sagt stänga för första gången vilket man gått och funderat kring lite, inte för att det är någon stor deal men ändå! På slutet där precis innan jag skulle kila hemåt slog jag även i tinningen riktigt hårt, en hylla som jag inte alls tänkt på var i vägen helt enkelt ;) Trodde jag skulle svimma alltså!
 
Men nu efter två huvudvärkstabletter känns det lite bättre och nu när jag har varit hemma och sminkat mig här i lägenheten ska jag och Robin strax bege oss hem till mig för att fira lite smått. Min syster med familj kommer och sen vet man inte, någon mer kanske också kommer- en stor smörgåstårta väntar iallafall, bra för min hungriga mage ;) Vi hörs lite senare, puss!!
En present till mig själv, ett serum från md formulations. 950331

Sista mars är här och jag fyller tjugo år! Alltså va? Känner mig så gammal ;) Vi gick nyss i nian ju..
 
Godmorgon iallafall 
Jag har ganska nyligen gått upp, tyvärr får jag lov att säga så ska jag jobba hela min födelsedag MEN på fredag blir det lite firande. Vi har samlat ihop lite släkt och vänner och så blir det bowling i stan, kul! 
Nu ska jag ta och skynda på här så att jag inte måste stressa ihjäl mig, ska göra lite kaffe och någon macka sen åker jag. Tycker helt klart bättre om att börja tidigare och sluta tidigare, idag är det tvärt om- slutar inte förens halv sex, så ska jag stänga dagiset själv för första gången, fy ;)
Kram på er och håll tummarna för att jag får en bra jobbdag såhär på min födelsedag!Tolv

Klockan slår snart tolv och jag har inte gått och lagt mig ännu, vilken skillnad mot igår. Men jag och Robin satte på en av de nya Beck filmerna och därför drog det ut på tiden. Man skulle kunna tro att jag satt uppe och väntade på min födelsedag va? ;)
 
Var så jämt när jag var liten, hade svårt att sova, funderade över om familjen skulle väcka en med sång på morgonen och framför allt- vad skulle man få i present? Nu är läget så odramatiserat som det bara går och "tyvärr" känner man inte samma spänning inför ens födelsedag som förr när man var mindre.. Var en härlig känsla liksom, precis som julafton. Är förstås inte så att jag inte gillar att fylla år nu men kan sakna "pirr i magen-känslan" bara ;) Det är i slutändan en dag som alla andra men att få uppvaktas lite extra en dag om året är såklart skoj!
 
Nej hörni, nu är det läggdags. Puss och kram