Skit

Typ så känner jag nu... Från en bra måndag som flöt på till en sketen dag som gick ner till botten. Skit är det rätta ordet. Hade fixat stallet klart, tog in Hector- och han har slitit av sig ännu en sko. Vänster bak och det ser betydligt värre ut än de två tidigare fram, en lång spricka genom nästan hela hoven... Inte bra alls. Alltså NEJ!!! Ville bara gråta. Why me, vad har jag gjort för att förtjäna en tredje tappsko på en månad?? Så frustrerande. Spolade hoven och ställde in honom i boxen, imorgon får han stå i en liten hage tills jag fått något besked från Strömsholm. Ringer så fort de öppnar och håller tummarna på att det inte är så allvarligt som det ser ut.
Då vet ni läget, försöker uppdatera imorgon men är jag inte på humör förstår ni. Kram och godnatt på er <3
Visar de sakerna jag fick med mig hem från Friends istället för bilden på Hector's trasiga hov. Känns mer muntert.
Läderprodukter, tvål och balsam
Boots med bling bling ;)
Brunglittrig longerlina!Pannkaka

Jag står och steker pannkakor för tillfället, fick ett sånt sug redan på jobbet så var tvungen att göra det direkt när jag kom hem. Gott! 

Det har varit en bra första dag på veckan känner jag, dock går det magsjuka och förkylningar hej vilt och jag är SÅ orolig att råka ut för magsjuka- fyfan är det rätta ordet. Fruktar det verkligen. Håller tummarna att jag klarar mig :(

Efter maten ska jag upp till Hector som jag saknat ihjäl mig efter! Haha efter en dag utan mys, snacka om desperat ;) Men älskar verkligen att få åka upp till stallet och bara hänga med honom, då kan man släppa allt annat! Idag tror jag att vi ska rida ett pass i paddocken, med tanke på att det är kolsvart ute. Men blir nog mest lugnt fokus, eftersom jag tränade mycket med och inom gångarterna i lördags. Bommar och koner ska jag försöka få ut så han får tänka lite extra och lyfta på fötterna ;) 

Hörs senare, måste koncentrera mig på att laga pannkakor nu, alltså hur fina blir  de inte!? Jag är liksom bäst på att bränna fast dem annars!Måndag

Sista dagen på november, sen går vi in i  december, känns mysigt! Jag har lite rast här på jobbet, är riktigt måndags trött idag, men gick och la mig efter tolv igår så det är väl förståligt ;) 

Dagen igår var verkligen lyckad, vi såg dressyren, kikade runt på mässan och så bestämde vi oss för att kolla på kvällsföreställningen också. Det enda som kanske inte blev så bra var maten, fick i mig två varmkorvar och det var de ;) Magen var ganska hungrig när jag kom hem vill jag lova! Ska visa er sakerna jag köpte senare, blev dock inte så mycket som jag planerat, blev lite rörigt och det kändes som om vi gick i cirklar, jag och Eva- Mari ;) Men det är bara bra, då har jag lite saker jag kan önska mig. Kommer aldrig på något att önska mig men nu när jag har Hector finns det massor, hehe!