Inne i stan

Vad jag är trött får jag först och främst erkänna, fast klockan är visserligen över halv tolv. Jag sitter i bilen inne i stan och väntar på mamma och pappa som ska dyka upp. De har varit hos några bekanta och ätit middag så jag agerar lite taxi ;) Sen blir det hem och sova! Imorgon blir det utsläpp i stallet vid åtta. 

Dagen har varit bra annars, höjdpunkten var att få sitta upp på Hector igen! Min fina kille <3 
En bild från första mötet! Stopp

Kan lördagen stanna upp lite va!? Hinner inte med ;) Vad har jag ens gjort idag känner jag. Men har faktiskt gjort några vettiga saker under dagen som gått, dels suttit upp på Hector för första gången på hemmaplan! Spännande men kan erkänna att det var HELT avdramatiserat. Jag hade väntat mig en massa energi och mer än så men han lunkade runt och spanade mest in Majsan som var i paddocken samtidigt haha... Fick låna Eva-Mari's dressyrsadel vilket var hur snällt som helst! Den låg inte perfekt men med fårskinnspad låg den ändå okej. Och så skön är den, som en fåtölj ;) 
 
Så det kändes skönt, att han tog det lugnt och att jag äntligen fick sitta upp! Imorgon tror jag vi ska försöka komma ut en sväng, kanske någon skogsrunda? Om han är som idag är det nog inga problem. Får känna efter hur han känns :) Imorgon ska han släppas ihop med några kompisar också, tror att han börjar tycka det är tråkigt att gå själv i sin lilla hage. Spännande att se hur de reagerar, vi var ute på en promenad (med hästarna som ska släppas ihop) och det gick verkligen jättebra. Ska försöka ta med kameran imorgon bitti vid utsläpp. Nu måste jag planera någon mat, är så hungrig! Hoppas ni har en fin lördag hörni, kram så länge <3Idol

Efter insläppet av hästarna åkte jag direkt hem till lägenheten för att kolla på Idol. Isa kom över också så nu sitter vi med massa gott här i soffan. Vilken skön fredag jag haft, hängt i stallet några timmar och umgåtts med vänner <3 Tänk om alla fredagar kunde vara såhär? ;)