Lagt mig

Alltså det var länge sedan jag låg i sängen innan tio, kommer inte ihåg senast. Men det känns hur bra som helst för nu har jag haft en period då jag varit såå trött, typ hela tiden. Lär väl bero på fler saker än sömn men jag vet att det är en viktig del. 

Min tisdag har varit bra annars, jobbade till fyra men blev kvar lite längre då jag var tvungen att hitta/prova kläder som jag bland annat ska ha på torsdag. Då kör vi ett event igen då och vi ska helst bära några plagg som är extra inne nu. Själv tänker jag köra på, för mig en vanlig höst look. Utsvängd midjekjol med instoppad polotröja! 

När jag var klar med det åkte jag hem till min syster och var där tills barnen skulle sova. For hemåt och har väl inte gjort så mycket sen jag klev innanför dörren. Suttit vid tv:n kort och gott ;) Nu ska jag ta och sova hörni, godnatt <3Dags att sova

Japp, måndagen lider mot sitt slut och jag tänker försöka sova! Ska nog inte bli allt för svårt, känner mig sådär härligt trött :) Har haft en bra dag, lagom mycket jobb och sen när jag kom hem varvade jag ner med middag framför tv:n. Skönt att inte ha några planer för kvällen, det enda jag ansträngt mig med är att nätshoppar, haha ansträngande va? Beställde först hudvård och sen ett gäng skor som jag tänker testa hemma i lugn och ro. Hoppas att något par ska fungera!
Nu efter ytterligare lite soffhäng säger jag godnatt! Kram på er <3Bra måndag

Vilken bra måndag känner jag! Först sovmorgon sen mot jobbet efter en lugn timme hemma. Väl på jobbet möts jag utav glada kollegor som berättar att vi vunnit en tävling som pågått! Hur kul? 400 kronor vardera att handla för, kunde ju inte börja dagen bättre! Nu kommer det svåra- att kunna bestämma sig vad jag vill ha ;)

Nej hörni, nu ska jag gå och jobba igen. Har haft en halvtimme rast så nu jobbar jag fram till klockan 18. Ha en toppen måndag hörni, puss!