Update

Som jag tänkt blev det en lugn lördag för min del, var i stallet lite längre än tänkt, blev nog fyra- fem timmar. Samtidigt hade jag inget annat planerat så kunde i lugn och ro bara vara. När stallet var fixat tog jag in Hector som stod och solade sig i hagen♥ Haha när jag ropade på honom tittade han bara på mig några sekunder och återgick sedan till solandet. Och han var alldeles varm och gosig över pälsen, bästa bästa terapin- att få umgås med honom.
 
Stod ett bra tag och borstade på stallgången, han blev så blank och fin! Skulle ta en bild och visa er HUR mycket han fortfarande fäller men gissa vad? Min mobil börjar knasa.. Den hade batteri men skärmen släcktes, och när man väl fick igång den gick det inte att göra något? Så slockna den igen.. Och helt plötsligt när jag står och har panik och är stressad över att den verkar vara bortom räddning, så ringer den?? Och fortfarande går det inte att göra någonting, så den ringde och blev sen tyst. VAFAN var väl det ordet jag så fint uttryckte min frustration med. Skulle den dö nu när jag ska åka utomlands om två dagar?
 
Men lät den vara och efter en halvtimme när jag provade starta den så var allt som vanligt.. Jätte konstigt men jag var glad ;) Jag och Hector red sedan och mötte Annika och hennes fjording Zimba. Så var vi ute nästan en timme, väldigt kul och perfekt väder! H var riktigt pigg och i skogen fick jag sitta och bromsa honom för ibland kan det gå lite för fort för hans eget bästa. Han tänker inte riktigt på stenar och rötter som man måste LYFTA fötterna över, haha lite ånglok kan man säga. Men älskar när han är pigg, så kul. Och idag fick han verkligen miljöträna, hoppade bland annat över två diken som var ganska breda och fyllda med vatten. Han frustade och laddade länge innan han tog ett skutt, förra gången vi red på samma väg fick vi vända och gå en annan väg för vi kom inte över då H vägrade. Kändes jättebra när det gick så snabbt och smidigt idag, min duktiga "lilla" kille. 
 
När jag sedan kom hem från stallet så kände jag hur ont i huvudet jag fått. Troligtvis för att jag endast ätit frukost :/ Får jämt ont i huvudet när jag slarvat med maten. Så jag duschade, tog en tablett och la mig en stund. Somnade faktiskt och blev väckt en halvimme senare av Robin som hade varit och handlat taco-grejer. Huvudet hade inte riktigt gett sig men så fort vi ätit försvann värken. Men trött är jag och jag kommer stanna här i soffan resten av kvällen. Hej så länge♥
Provade även de nya grejerna som kom i veckan (länk), nu är han redo för alla dumma insekter. Men ni får ingen bild på när han har flugluvan på- haha gud vad jag skrattade. Han ser verkligen ut som en alien. Men den verkar bra och kommer skydda honom väldigt bra utan att störa ögonen.  Kommentarer

Kom ihåg


Trackback