Idol

Haha alltså jag önskar jag kunde säga att jag sitter i soffan framför idol med en STOR godis påse men vi får stryka godiset ;) Jag har extremt sockersug och skulle typ döda för en marabou kaka (har sockerberoendet gått överstyr då kanske? Måste googla!) Pratade i telefon lite för länge så missade affären med tio minuter, buhu!! Men idol ser jag iallafall, alltid något- tycker de är kul. Finns så många talangfulla och såklart även urdåliga sångare, kan inte bestämma mig vilka som är roligast att kolla på ;) 
 
Dagen har varit bra annars, den har bara rullat på och kanske gått lite för snabbt. Fick sova ut imorse, sen åkte jag till stallet där jag började med att hämta in Hector. Veterinären dök upp efter en halvtimme och vi skulle ju bland annat kolla tänderna samt hade jag bett henne kika på hans bakben som jag tycker "klickar" då och då. Man blir ju orolig så fort det är något och jag ville kolla upp det så det inte är något att oroa sig för. Vilket det inte var :) Skulle bara fortsätta träna som vanligt men dock vore det bra om han kunde gå ner i vikt för hon tyckte han var för rund. Det skulle även hjälpa honom med energin så nu är det hårdträning framöver! För HAN och MIG. Jag måste bli tuffare, haha till och med veterinären sa (när jag longerade honom) att han var nonchig och sket fullständigt i vad jag ville.. Och de är ju sant. Han vill så gärna bestämma, särskilt när de handlar om hur mycket han ska jobba. Men skönt att veta att vi bara ska träna vidare.. :) 
 
När dom åkt och han fått sina tänder raspade (munnen såg fin ut men några vassa kanter slipades ner) så red vi en sväng. Eller rättare sagt- konditionstränade! Och Hector var jätte duktig, blev intervall träning cirka 30 minuter. Rullade på i galopp, bröt av och skrittade en stund så han fick pusta, sedan galopp igen. Jag är jättenöjd! Efter stallet blev det hem och fixa mig inför jobb, slutade sen vid halv fem. Då åkte jag och mamma direkt iväg med min systerdotter som skulle på ponnyridning. Ingen rast ingen ro ;))) 
 
Det var mysigt, de fick fixa hästarna själva (med hjälp av oss vuxna såklart) sedan red de en runda i skogen. Såååå söta ponnys!! Elona red på en liten vit ponny som hette Teddy, OM jag ville ta med honom hem sen alltså, haha.. Hector skulle bli jätteglad, om inte överlycklig att få en egen ponny att leka/gosa med ;) Bättre pass

Alltså känslan av att ha sovmorgon imorgon, ahhhhh! *smiley med hjärtögon*
 
Haha.. är så trött och det kommer verkligen vara skönt att få sova ut. Hade egentligen skrivit upp mig för insläpp men Stina som har stallet sa att hon kunde ta det istället för mig.. jag tackade såklart inte nej ;) Ska fixa stallet före jobbet dock men känner ändå att lite extra sömn behövs! Och börjar ju inte förens 12.30 så har gott om tid. Tror det blir en bra onsdag, ska även med min systerdotter till ridningen för första gången imorgon. Hade ju jämt stängning på jobbet på onsdagar förut men inte nu längre! Ska bli mysigt, både att få umgås med henne och att få hänga med små gulliga shettisar ;) 
 
Åter till tisdagen, jag har haft en bra dag. Jag och Hector tog revansch från gårdagens pass som inte gick så bra. Dagens pass var mycket bättre, mer "gummi-känsla" och höger galoppen var så härlig!! Mjuk med fin kontakt med bettet, mer samlad än vanligt och det kändes bara mer kontrollerat än vanligt. Haha, oftast känns det som att det går i 180 och man får liksom inte någon bra känsla. Vänster galoppen var inte lika bra men ändå OK. Och mer slutor körde vi idag, älskar att det bara sagt "klick" och han kan liksom koppla mina skänklar med att flytta bakdel samt bog- häftigt! Han lyssnar ju jättebra och vill göra rätt, hans öron går fram och tillbaka och det märks att han VILL. Min fina kille♥♥♥Flytthjälp

Hej!
Jag befinner mig hos min syster i deras nya hus. De flyttar nu i veckan och jag agerar flytthjälp :) Slutade redan tolv idag (lyxigt värre) och åkte iväg och hämtade Dezzan som är hos dagmatte. Sedan for vi till stallet och jag fixade iordning allt där. Tänker rida eller göra något med Hector senare på kvällen. Åkte hem en stund och tog tag i min bil som var sååå fruktansvärt smutsig. Skönt att få de gjort, gjorde rent både insida och utsida. Sen åkte jag och mamma iväg för att som sagt, hjälpa till med att bära grejer. 
 
Nu ska vi strax pausa och äta middag, pappa kommer från jobbet och möter upp oss och det blir att äta något färdigt idag. Ingen tid för att laga mat ;) Hoppas ni haft en bra tisdag hörni! Kram