Idol

Haha alltså jag önskar jag kunde säga att jag sitter i soffan framför idol med en STOR godis påse men vi får stryka godiset ;) Jag har extremt sockersug och skulle typ döda för en marabou kaka (har sockerberoendet gått överstyr då kanske? Måste googla!) Pratade i telefon lite för länge så missade affären med tio minuter, buhu!! Men idol ser jag iallafall, alltid något- tycker de är kul. Finns så många talangfulla och såklart även urdåliga sångare, kan inte bestämma mig vilka som är roligast att kolla på ;) 
 
Dagen har varit bra annars, den har bara rullat på och kanske gått lite för snabbt. Fick sova ut imorse, sen åkte jag till stallet där jag började med att hämta in Hector. Veterinären dök upp efter en halvtimme och vi skulle ju bland annat kolla tänderna samt hade jag bett henne kika på hans bakben som jag tycker "klickar" då och då. Man blir ju orolig så fort det är något och jag ville kolla upp det så det inte är något att oroa sig för. Vilket det inte var :) Skulle bara fortsätta träna som vanligt men dock vore det bra om han kunde gå ner i vikt för hon tyckte han var för rund. Det skulle även hjälpa honom med energin så nu är det hårdträning framöver! För HAN och MIG. Jag måste bli tuffare, haha till och med veterinären sa (när jag longerade honom) att han var nonchig och sket fullständigt i vad jag ville.. Och de är ju sant. Han vill så gärna bestämma, särskilt när de handlar om hur mycket han ska jobba. Men skönt att veta att vi bara ska träna vidare.. :) 
 
När dom åkt och han fått sina tänder raspade (munnen såg fin ut men några vassa kanter slipades ner) så red vi en sväng. Eller rättare sagt- konditionstränade! Och Hector var jätte duktig, blev intervall träning cirka 30 minuter. Rullade på i galopp, bröt av och skrittade en stund så han fick pusta, sedan galopp igen. Jag är jättenöjd! Efter stallet blev det hem och fixa mig inför jobb, slutade sen vid halv fem. Då åkte jag och mamma direkt iväg med min systerdotter som skulle på ponnyridning. Ingen rast ingen ro ;))) 
 
Det var mysigt, de fick fixa hästarna själva (med hjälp av oss vuxna såklart) sedan red de en runda i skogen. Såååå söta ponnys!! Elona red på en liten vit ponny som hette Teddy, OM jag ville ta med honom hem sen alltså, haha.. Hector skulle bli jätteglad, om inte överlycklig att få en egen ponny att leka/gosa med ;) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback