Nyårsafton

Sista dagen på 2016 och det har varit en bra sådan! Jag började lördagen med sovmorgon till elva, så skönt att få sova ut.. Tror jag var extra trött när jag hade gymmat sent igår. Och snacka om träningsvärk i hela kroppen, kom knappt ur sängen! När jag hade kommit upp och ätit frukost dröjde det inte länge förens jag sa hejdå till Robin och kilade till stallet! 
 
Trots rejäl blåst hörde jag av mig till Annica och bokade uteritt. Hector var hur seg som helst från början men när vi kom ut på bästa galopp ängen blev det fart! Så kul och Hector tyckte verkligen det var skoj att få race'a ;) Väl tillbaka lunchade jag hästarna och så åkte jag hemåt för att möta upp Isa som ville bli sminkad. Efter att jag fixat henne och hon åkt var det min tur att bli lite fin. Och nu är jag och Robin hos hans syster och här stannar vi för att fira in det nya året! Hoppas ni får en riktigt fin nyårsafton <3Sista fredagen på 2016

Haha skumt det låter, det kommer aldrig en fredag till under 2016?? Det här är den allra sista ;) Jag har haft en bra dag men nu är jag så trött att jag snart får mobilen i huvudet! Ligger i soffan  och bloggar härifrån men ska lägga mig när jag skrivit klart inlägget. Jag gick ju upp redan halv sex imorse och nu ikväll släpade jag mig till gymmet tillsammans med Robin. Förstår inte hur man kan orka gymma fem dagar i veckan och fortsätta med det? Fy vad jag ogillar att vara på gym, faktiskt! Det fungerar om jag är själv där utan en massa andra människor men nej överlag är jag ingen gym-person. Trots min usla känsla idag gick det ändå ann och nu är man mör kroppen vill jag lova. Benen är värst, hoppas jag kan gå skapligt imorgon ;)
 
Jag slutade redan tolv idag och var självklart på toppen humör över det! Att sluta tidigt en fredag tackar man ju inte nej till direkt. Jag åkte hem och bytte om innan jag for vidare till stallet. Fixade allt och tog in en lerig Hector i stallgången. Tur att han går med täcke, fy tusan den gången han kom in och var totalt täckt i lera.. Inte kul! När jag borstat honom fin och ler-fri tog jag och gjorde Malin och Wilma sällskap på en promenad. När vi kom tillbaka longerade jag honom men han var på hemskt humör måste jag säga. Bad jag honom om något blev han bara sur, men han ÄR svår från marken- han vill gärna bossa och bestämma och jag fick bli riktigt arg på honom idag för att han både sket i mig och tjafsade på volten! Men väl inne i stallet var vi kompisar igen, såklart ;) 
<3Paus

Tog lite paus med bloggandet, har ju jobbat sen igår (onsdag) och känner mig helt slut ;) Fast att vi har det jätte lugnt så vänjer sig kroppen snabbt med att få ha sovmorgon och när klockan iställer ringer sju vill man bara kunna trycka på en stopp-knapp istället! Är verkligen kvälls/natt människa, hatar att gå upp tidigt- OM det inte är något extra roligt man ser fram emot, då är det väl helt okej ;) 
 
Men imorgon är det redan fredag och jag jobbar 06.30-13.30 vilket passar mig utmärkt då jag hinner rida ut innan mörkret lägger sig helt! Idag blev det ett pass på paddocken men fasen vad jag inte får till den där bra'iga känslan... Åhh blir så frustrerad, kan inte riktigt sätta fingret exakt på vad det är heller men det känns inte bra? Han var tung i handen och reaktionerna på skänklarna var OFF. Antingen hände det jag ville fem sekunder senare eller så hände ingenting alls... Han bara sket i vad jag bad om, jätte tråkig känsla och nu känns det verkligen som om vi måste få hjälp från marken igen! Så trist att känna sig låst och inte veta hur man ska reda ut problemen. Avslutade det skruttiga passet på banan med en uteritt iallafall, känns väldigt viktigt att få ut något positivt av stunden och kan en avskrittnings-tur i skogen hjälpa så är  jag nöjd! Nu avslutar jag (oavsett känsla på banan) ändå gärna med en sväng ut iförsig- men kanske extra viktigt när man inte riktigt fått till det som man velat på paddocken. Och i skogen skötte han sig perfekt idag, jag får hoppas på att vi båda bara hade en dålig dag innan. Kanske kan han ha haft träningsvärk från i förrgår då vi backtränade en del? Eller inte, svårt att säga- tänk vad enkelt om de kunde snacka med en ;)  Nu ska jag ta en lång och varm dusch innan jag lägger mig. Har en känsla av att jag kommer somna nästan innan jag lägger huvudet på kudden. Godnatt hörni <3