Hej

Okej, jag skriver det här i lägget fast att jag är medveten om att de är något fel med bloggen, den har krånglat från igår och än verkar det inte vara löst. Jag kan tyvärr inte göra så mycket men får avvakta och hoppas att blogg.se fixar detta så snabbt som möjligt.
 
Jag har haft en toppen söndag, ridturen var verkligen lyckad.. Satt bara och njöt av solen som värmde och rundan vi tog var hur mysig som helst! Hade aldrig ridit den förut och då är det extra kul- särskilt när den är "bra"! Hector skötte sig, som vanligt! Red med bettlöst idag också och han lyssnar väldigt bra, inga problem alls! Det blev en ganska ordentlig runda men med endast skritt, så när vi kom hem till stallet fick han gå ut naken i solen och mumsa hö <3 Matte hoppas INTE att han rullar sig i värsta leran dock! ;) I snön får han gärna rulla sig och ha det mysigt men den där leran som blir i början av hagen nu när solen smälter snön/isen- där vill vi inte ha någon rullning.. Haha då skulle han med all säkerhet få duscha!
 
Nu fortsätter söndagen med en dusch och sen börja förbereda för familjemiddag här hemma, Robin och jag tänkte bjuda på Tacos- som vanligt hehe :p 
Lite bilder från dagenKommentarer

Kom ihåg


Trackback