Zzzz

Hej från en seg tjej!!
 
Alltså vilken dum helg det blev, varför ska man bli dålig just när man är ledig? ;) Jag har dock försökt att trotsa febern, hostan och mitt sega allmäntillstånd känns det som. Vad skönt det är när värktabletter faktiskt fungerar! Sen märker man förstås när de är på väg ur kroppen också men att man kan lindra symptomen ett tag är väldigt skönt. Som både igår och idag, igår orkade jag ju faktiskt vara med och käka och bowla med tjejerna trots att det kändes sådär från en början.
 
Sen att man är trött och så kan man ju inte rå för. Men som sagt, igår kväll strax innan vi skulle åka hemåt kände man verkligen hur febern började komma tillbaka och jag blev hur trött som helst, tur att jag hade Moa brevid mig som snackade och höll mig vaken medans jag körde. Ett tag på motorvägen var jag tvungen att öppna fönstret för att vakna till, inte roligt när man blir sådär extremt trött :( Sen när jag kom hem kastade jag mig på soffan och somnade till en stund, sen kom Robin och väckte mig och sa att han skulle skjutsa hem en kompis som var här. Och trots att det kändes som om jag skulle bestiga Mount Everest steg jag upp och tog en lååång varm dusch innan jag gick och sov. Skickade även iväg ett sms till Nettan som jag skulle ha utsläppet med imorse, om hon kunde ta det själv- vilket hon kunde! Alltså praise the lord vad glad och tacksam jag blev, för imorse var INTE roligt. Vaknade till och från och hade frossa, samtidigt orkade jag verkligen inte gå upp och ta några tablatter. Sovrummet var ISKALLT för tydligen hade Robin stängt av värmen i förrgår då han tyckte det var för varmt. Usch.
 
När klockan var tolv någonting gick jag upp och försökte få i mig lite frukost. Och inte nog med att man är sjuk, då ska man självklart ha ont i magen, huvudet OCH ryggen samtidigt.. Yes liksom ;) Men det som man först tror är omöjligt händer och värktabletterna börjar värka- och man känner sig äntligen som en människa igen. Så får jag ett sms från Malin i stallet som frågar om jag är ridsugen, haha säg någon gång jag inte är!! Så jag bytte om och for iväg. Så har jag klarar mig ganska bra, vi hade en trevlig tur och Hector fick stå ut med många pussar idag när matte kände sig eländig, rena lyckopillret att få stå och dra in lukten av honom ♥ Min fina goa häst!
Bilderna är från igår när mamma och pappa gick med och kunde fota.Pitchers

Trots att jag mår dåligt och troligtvis har feber bestämde jag mig att ändå följa med till Eskilstuna! När jag sminkade mig höll jag nästan på att ge upp, haha kroppen ville inte vara med mig och att lyfta armarna var JÄTTE JOBBIGT, haha ;)
 
Men nu är vi iallafall på Pitchers och har precis fått in maten, hur gott?! Ska hugga in på en gång. Sen blir det bowling men eftersom jag inte är på topp får vi se hur mycket jag orkar. Jätte tråkigt att det blev just idag jag blev dålig men snart kommer nog alvedonen börja värka och det kommer nog hjälpa en del. Hoppas ni får en trevlig kväll hörni, det ska jag ha <3Saturday

Önskar att jag kunde säga att jag hade haft en fancy lördagsmorgon men tyvärr vaknade jag tidigt med mensvärk och kunde inte utnyttja min sovmorgon som jag hade tänkt. Ni vet känslan när det enda man vill är att sova ut riktigt ordentligt och känna att man är utvilad till max när man klivet upp. Åh det hade varit något. 

Men godmorgon iallafall! Det är ju lördag och då ska man inte klaga. Har en ganska fullspäckad dag, nu har jag fått i mig lite frukost, nu ska jag svira om till ridkläder och åka mot stallet, där står ridning på schemat. Tänkte släpa med mig mamma ut och gå med mig och Hector, går tyvärr inte att rida ut själv än så länge, det blir bara en massa tjafs och kan jag undvika det med att en person går med oss så gör jag det :) Ska rida till den perfekta galopp ängen där jag tänkte konditionsträna lite. Åh vill upp i sadeln NU, måste skriva klart inlägget så jag kan åka haha ;')

Efer stallet tänkte jag åka in till stan för att umgås med syster och barnen. Det var alldeles för länge sedan så det blir en fika och strosa runt i stan en stund. Sen ska jag hem igen, fixa mig för en kväll med några tjejkompisar. Isa har fyllt år så vi tänkte käka och bowla tillsammans, kul lördag hörni!!

Vi hörs under dagen, kraam <3