Saturday

Önskar att jag kunde säga att jag hade haft en fancy lördagsmorgon men tyvärr vaknade jag tidigt med mensvärk och kunde inte utnyttja min sovmorgon som jag hade tänkt. Ni vet känslan när det enda man vill är att sova ut riktigt ordentligt och känna att man är utvilad till max när man klivet upp. Åh det hade varit något. 

Men godmorgon iallafall! Det är ju lördag och då ska man inte klaga. Har en ganska fullspäckad dag, nu har jag fått i mig lite frukost, nu ska jag svira om till ridkläder och åka mot stallet, där står ridning på schemat. Tänkte släpa med mig mamma ut och gå med mig och Hector, går tyvärr inte att rida ut själv än så länge, det blir bara en massa tjafs och kan jag undvika det med att en person går med oss så gör jag det :) Ska rida till den perfekta galopp ängen där jag tänkte konditionsträna lite. Åh vill upp i sadeln NU, måste skriva klart inlägget så jag kan åka haha ;')

Efer stallet tänkte jag åka in till stan för att umgås med syster och barnen. Det var alldeles för länge sedan så det blir en fika och strosa runt i stan en stund. Sen ska jag hem igen, fixa mig för en kväll med några tjejkompisar. Isa har fyllt år så vi tänkte käka och bowla tillsammans, kul lördag hörni!!

Vi hörs under dagen, kraam <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback