Zzzz

Hej från en seg tjej!!
 
Alltså vilken dum helg det blev, varför ska man bli dålig just när man är ledig? ;) Jag har dock försökt att trotsa febern, hostan och mitt sega allmäntillstånd känns det som. Vad skönt det är när värktabletter faktiskt fungerar! Sen märker man förstås när de är på väg ur kroppen också men att man kan lindra symptomen ett tag är väldigt skönt. Som både igår och idag, igår orkade jag ju faktiskt vara med och käka och bowla med tjejerna trots att det kändes sådär från en början.
 
Sen att man är trött och så kan man ju inte rå för. Men som sagt, igår kväll strax innan vi skulle åka hemåt kände man verkligen hur febern började komma tillbaka och jag blev hur trött som helst, tur att jag hade Moa brevid mig som snackade och höll mig vaken medans jag körde. Ett tag på motorvägen var jag tvungen att öppna fönstret för att vakna till, inte roligt när man blir sådär extremt trött :( Sen när jag kom hem kastade jag mig på soffan och somnade till en stund, sen kom Robin och väckte mig och sa att han skulle skjutsa hem en kompis som var här. Och trots att det kändes som om jag skulle bestiga Mount Everest steg jag upp och tog en lååång varm dusch innan jag gick och sov. Skickade även iväg ett sms till Nettan som jag skulle ha utsläppet med imorse, om hon kunde ta det själv- vilket hon kunde! Alltså praise the lord vad glad och tacksam jag blev, för imorse var INTE roligt. Vaknade till och från och hade frossa, samtidigt orkade jag verkligen inte gå upp och ta några tablatter. Sovrummet var ISKALLT för tydligen hade Robin stängt av värmen i förrgår då han tyckte det var för varmt. Usch.
 
När klockan var tolv någonting gick jag upp och försökte få i mig lite frukost. Och inte nog med att man är sjuk, då ska man självklart ha ont i magen, huvudet OCH ryggen samtidigt.. Yes liksom ;) Men det som man först tror är omöjligt händer och värktabletterna börjar värka- och man känner sig äntligen som en människa igen. Så får jag ett sms från Malin i stallet som frågar om jag är ridsugen, haha säg någon gång jag inte är!! Så jag bytte om och for iväg. Så har jag klarar mig ganska bra, vi hade en trevlig tur och Hector fick stå ut med många pussar idag när matte kände sig eländig, rena lyckopillret att få stå och dra in lukten av honom ♥ Min fina goa häst!
Bilderna är från igår när mamma och pappa gick med och kunde fota.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback