Tidig morgon

Eftersom jag inte gick och la mig förens vid två inatt kändes det lite jobbigt att behöva väckas till ett alarm imorse. Men nu är stallet fixat, hästarna är ute och senare ska jag dit för att rida. Just nu sitter jag i soffan och halv sover samtidigt som jag försöker blogga ;) Kanske skulle behöva vila en stund så jag orkar med söndagen, Robin sover fortfarande så kan hända att jag kryper ner i sängen en stund. Ska dock inte sova bort hela dagen, men har inte så många planer förutom att rida senare. Ganska skönt, igår gick ju lördagen åt till att göra paddocken fin så söndagen ska jag bara ta som den kommer. 
 
Gissa vad jag kom på nyligen också?? Att jag helt tagit fel på Falsterbo-veckan :((( Jag var 100% säker på att det var veckan efter denna som det var, alltså min första semester vecka- men icke. Det är ju denna vecka? Och jag jobbar ju, är riktigt ledsen för min plan var verkligen att komma dit. Hade varit så kul. I helgen, alltså de sista dagarna kunde man iförsig åka men då blir det lördag-söndag och med tanke på att det är lång bilresa vet jag inte om det är värt det. Det är ändå över sex timmar dit :/ Tror helt ärligt inte att det kommer bli av. Det är som det är, inget att göra åt. Hoppas man kan se lite på tv:n därifrån! 
Får nöja mig med att en av mina favorit-online-butiker ger en 20% rabatt denna Falsterbo vecka, grymt ju! Klicka på bilden eller HÄR för att komma direkt till deras sida.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback