Hej hopp

En bra torsdag rullar på! Jag har precis varit iväg en sväng på rasten för att posta iväg ett paket på Ica. Åkte sedan tillbaka till jobbet men hämtade en filt och la mig ute på gräsmattan för att lyssna ljudbok en halvtimme, ganska härligt- varmt och gosigt :D 
 
Känner mig dock inte trött trots en SKIT natt, kommer ni ihåg att jag var så glad igår när jag skulle lägga mig och klockan inte ens slagit kvart över nio? Först och främst väsnades grannarna i säkert tre timmar, fram till tolv någonting. Hemskt, minst sagt. Vi bor ju i radhus men två lägenheter brevid varandra och vet inte vad de höll på med, typ spelade basket på deras altan?! Lät som jordbävning och så rökte de konstant och röklukten smög sig in i sovrummet så både jag och Robin höll på att kvävas, haha nej men det var verkligen INTE rätt förutsättningar för att sova. Så tror inte ens jag sov över två timmar inatt :/ Men som sagt, är ändå pigg och alert idag vilket känns väldigt skönt! 
 
Nu ska jag jobba vidare, efter jobbet ska jag kanske in till stan en sväng men återstår att se. Ibland har man ingen lust när man väl slutat. Rida ska jag iallafall göra, ska ut en sväng idag. Kram så länge<3
 Sent inlägg

Ett kvällsinlägg kommer här! Utebliven uppdatering idag, sorry.. Onsdagar är alltid lite mycket då jag jobbar sent och sen ska hinna äta och efter det åka till stallet :) Ibland struntar jag i maten om det känns för stressigt, haha prioriterar ridning före mat, bra va? Typical hästtjej ;) Men idag hann jag med middag innan stallet för kunde gå en timme tidigare och var hemma "redan" fem. 
 
Det jag själv inte hann med var att hämta hö men bästa pappa fixade det åt mig, medans jag satt i paddocken och trimmade ;) Eller egentligen blev det mest ett avvecknings-pass idag. Var ju ett tag sedan men allt kändes bra, Hector bjöd på bra framåtbjudning, mjuk mun och lyssnade på det mesta jag bad om. Galoppfattningarna var kanon och det kändes som att han var taggad! Det jag har börjat testa lite är OM han skulle kunna fatta galopp från skritt men det var väl det som inte funkade.. Det verkar konstigt tycker H, måste ju ta lite fart haha ;) Nej men det kommer, bara träna träna träna! Åter igen något som förstörde var den enorma mängd flugor som efter uppvärmningen lagom hinner hitta oss. Först är det max en fluga och efter som sagt femton minuter har man minst sjuttio omkring sig (eller mest Hector stackarn). Tyvärr fungerar koncentrationen sådär när det blir så pass mycket insekter- han skakar huvud typ konstant och i trav och galopp fungerar det OK, men så fort man saktar ner och ska skritta eller öva halter är det precis lika illa igen. Arg blir man men som sagt, nöjd över det vi hann göra och det blev lite lagom start efter vilo veckan som blev.
 
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska inte äta middag för det har jag ju gjort, jag ska inte kolla tv, datorn ska stängas ner och jag ska.... Håll i er.... LÄGGA MIG! Haha och klockan är inte ens kvart över nio? Alltså det här händer ju inte, ska bli dunderskönt. Håll tummarna med mig att jag kan somna, man vet aldrig- är ju inte direkt van! Godnatt hörni, hörs mer imorgon <3Min dag

Hej!!
Det var den tisdagen det, dagen har gått fort och till skillnad från igår är jag väldigt glad och nu har den lilla klumpen i magen försvunnit. Klumpen berodde helt klart på att jag inte lyckats få tag i någon hovis och att det imorgon skulle ha dröjt en vecka sen Hector trampade av sig skon!? Men idag när jag slutat kom en kille ut och fixade hans hovar och gud vad jag är tacksam att han tog sig tiden och åkte ganska långt för att hjälpa mig. Vet inte hur många jag hörde av mig till men var väldigt många.. 
 
Hector skötte sig väldigt bra, inga konstigheter. Han är ju bara JÄTTE söt när han ser så nyfiken ut och glor på alla saker som hovisen pysslar med.. haha det är som att han försöker förstå vad varje grej gör ;') Spetsade öron och som sagt, väldigt intresserad! Och så ska han nosa och granska hovisen noggrant. Matte-hjärtat smälte totalt när jag såg hur han försökte fånga till sig uppmärksamhet. Borrade in mulen i huvudet på Martin (som skodde) och tyckte att fokuset skulle ligga på något annat än hans fötter, haha ;D

Efter hovisen fixade jag stallet så snabbt jag kunde, H stod nämligen i gången och väntade på mig (och var lagom otålig). Sedan när allt var klart var jag såklart tvungen att rida en liten sväng, den "lilla" svängen tog dock över en timme och det berodde på att Hector och jag mötte en köttätande lastbil, typ.. ;) Eller mötte och mötte, den och några andra konstiga saker på hjul stod stilla! Blev frustrerad där ett tag, fick faktiskt hoppa av och gå för efter tjugo minuter gav jag mig och vann på det sättet istället. Det fanns ingen chans att vi skulle kunna gå vidare annars, han var totalt fast-frusen. Men vi klarade oss och gick efter en stund förbi de läskiga sakerna, och sen kunde jag hoppa upp igen. Annars en mysig tur trots stel och spänd Hector-men kan förstå det då det var nästan en vecka sedan vi var ute, plus att det inte såg ut likadant som det gjorde sist. Konstiga maskiner mitt på en gårdsplan vi skulle korsa, jätte underligt! ;)
 
Tanken var först att känna hur han kändes en stund på paddocken också men sen drog tiden iväg och det blev nog lite kaos i hjärnan på Hector kan jag tänka mig. Ni skulle ha sett honom, hjärtat slog liksom mer utanför kroppen, stackarn.♥ Så därför bröt jag planerna och tänker istället satsa på att träna ett pass på banan imorgon, längtar redan! Var jätte härligt att få vara tillbaka i sadeln efter en vecka. Och det gör inget om rundan tog dubbelt så lång tid idag, vi hade ju inte bråttom. :)
 
Dagen avslutades med en glass inne i stan tillsammans med mamma ooh pappa. Egentligen skulle vi ha varit hos min bror men precis när vi kommer fram dit så möter vi honom med en kompis. I handen bar de varsit tennisrack och OM jag blev avis, fick verklgien mersmak av det i Spanien.. Bra träning och roligt, får ta och skaffa mig några rack så KANSKE man kan komma igång någon gång. Det var bara det här med den jäkla tiden... Hur ska man hinna med?
 
Jösses, nu måste jag sova! Somnat flera gånger under detta inlägg och det värsta är liksom att jag sitter med datorn i knät här i soffan, och jag somnar sittandes?? Alltså snacka trött.Godnatt på er, hörs imorgon!
Finaste finaste!!
Innan. 
 Efter.