Min dag

Hej!!
Det var den tisdagen det, dagen har gått fort och till skillnad från igår är jag väldigt glad och nu har den lilla klumpen i magen försvunnit. Klumpen berodde helt klart på att jag inte lyckats få tag i någon hovis och att det imorgon skulle ha dröjt en vecka sen Hector trampade av sig skon!? Men idag när jag slutat kom en kille ut och fixade hans hovar och gud vad jag är tacksam att han tog sig tiden och åkte ganska långt för att hjälpa mig. Vet inte hur många jag hörde av mig till men var väldigt många.. 
 
Hector skötte sig väldigt bra, inga konstigheter. Han är ju bara JÄTTE söt när han ser så nyfiken ut och glor på alla saker som hovisen pysslar med.. haha det är som att han försöker förstå vad varje grej gör ;') Spetsade öron och som sagt, väldigt intresserad! Och så ska han nosa och granska hovisen noggrant. Matte-hjärtat smälte totalt när jag såg hur han försökte fånga till sig uppmärksamhet. Borrade in mulen i huvudet på Martin (som skodde) och tyckte att fokuset skulle ligga på något annat än hans fötter, haha ;D

Efter hovisen fixade jag stallet så snabbt jag kunde, H stod nämligen i gången och väntade på mig (och var lagom otålig). Sedan när allt var klart var jag såklart tvungen att rida en liten sväng, den "lilla" svängen tog dock över en timme och det berodde på att Hector och jag mötte en köttätande lastbil, typ.. ;) Eller mötte och mötte, den och några andra konstiga saker på hjul stod stilla! Blev frustrerad där ett tag, fick faktiskt hoppa av och gå för efter tjugo minuter gav jag mig och vann på det sättet istället. Det fanns ingen chans att vi skulle kunna gå vidare annars, han var totalt fast-frusen. Men vi klarade oss och gick efter en stund förbi de läskiga sakerna, och sen kunde jag hoppa upp igen. Annars en mysig tur trots stel och spänd Hector-men kan förstå det då det var nästan en vecka sedan vi var ute, plus att det inte såg ut likadant som det gjorde sist. Konstiga maskiner mitt på en gårdsplan vi skulle korsa, jätte underligt! ;)
 
Tanken var först att känna hur han kändes en stund på paddocken också men sen drog tiden iväg och det blev nog lite kaos i hjärnan på Hector kan jag tänka mig. Ni skulle ha sett honom, hjärtat slog liksom mer utanför kroppen, stackarn.♥ Så därför bröt jag planerna och tänker istället satsa på att träna ett pass på banan imorgon, längtar redan! Var jätte härligt att få vara tillbaka i sadeln efter en vecka. Och det gör inget om rundan tog dubbelt så lång tid idag, vi hade ju inte bråttom. :)
 
Dagen avslutades med en glass inne i stan tillsammans med mamma ooh pappa. Egentligen skulle vi ha varit hos min bror men precis när vi kommer fram dit så möter vi honom med en kompis. I handen bar de varsit tennisrack och OM jag blev avis, fick verklgien mersmak av det i Spanien.. Bra träning och roligt, får ta och skaffa mig några rack så KANSKE man kan komma igång någon gång. Det var bara det här med den jäkla tiden... Hur ska man hinna med?
 
Jösses, nu måste jag sova! Somnat flera gånger under detta inlägg och det värsta är liksom att jag sitter med datorn i knät här i soffan, och jag somnar sittandes?? Alltså snacka trött.Godnatt på er, hörs imorgon!
Finaste finaste!!
Innan. 
 Efter.Kommentarer

Så fin!


Kom ihåg


Trackback