Sent inlägg

Ett kvällsinlägg kommer här! Utebliven uppdatering idag, sorry.. Onsdagar är alltid lite mycket då jag jobbar sent och sen ska hinna äta och efter det åka till stallet :) Ibland struntar jag i maten om det känns för stressigt, haha prioriterar ridning före mat, bra va? Typical hästtjej ;) Men idag hann jag med middag innan stallet för kunde gå en timme tidigare och var hemma "redan" fem. 
 
Det jag själv inte hann med var att hämta hö men bästa pappa fixade det åt mig, medans jag satt i paddocken och trimmade ;) Eller egentligen blev det mest ett avvecknings-pass idag. Var ju ett tag sedan men allt kändes bra, Hector bjöd på bra framåtbjudning, mjuk mun och lyssnade på det mesta jag bad om. Galoppfattningarna var kanon och det kändes som att han var taggad! Det jag har börjat testa lite är OM han skulle kunna fatta galopp från skritt men det var väl det som inte funkade.. Det verkar konstigt tycker H, måste ju ta lite fart haha ;) Nej men det kommer, bara träna träna träna! Åter igen något som förstörde var den enorma mängd flugor som efter uppvärmningen lagom hinner hitta oss. Först är det max en fluga och efter som sagt femton minuter har man minst sjuttio omkring sig (eller mest Hector stackarn). Tyvärr fungerar koncentrationen sådär när det blir så pass mycket insekter- han skakar huvud typ konstant och i trav och galopp fungerar det OK, men så fort man saktar ner och ska skritta eller öva halter är det precis lika illa igen. Arg blir man men som sagt, nöjd över det vi hann göra och det blev lite lagom start efter vilo veckan som blev.
 
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska inte äta middag för det har jag ju gjort, jag ska inte kolla tv, datorn ska stängas ner och jag ska.... Håll i er.... LÄGGA MIG! Haha och klockan är inte ens kvart över nio? Alltså det här händer ju inte, ska bli dunderskönt. Håll tummarna med mig att jag kan somna, man vet aldrig- är ju inte direkt van! Godnatt hörni, hörs mer imorgon <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback