Gäsp

Haha vad jag sitter och gäspar hela tiden nu, och ögonen går bokstavligt talat i kors- jätte jobbigt när man ska försöka skriva ett blogg inlägg ;) 

Har haft en bra kväll, nu när man varit hos föräldrarna är jag proppmätt! Vi åt först hamburgare och så fikade vi med tårta, kakor och jätte söta (och goda!) mini-muffins! Vi pratade lite om hur vi skulle göra i helgen och det blir på lördag som vi tänkte fira oss lite "bättre" med familj, släkt och vänner. 

Åh fredag imorgon, lovely! Jag får lite sovmorgon med tanke på att jag börjar halv nio och sen jobbar jag som idag till halv fem. Min senaste fredag, hua! Men sen väntar iallafall helg villet känns toppen <3 Gick ju jätte fort, precis som jag sa! Godnatt säger jag nu, höra imorgon. Kram!!<3Hemma från stallet...

..och det är dags för sen middag! Lite som vanligt får jag säga ;) Robin och jag ska strax åka hem och äta hamburgare hos min mamma och pappa, där även lite födelsedags fika väntar! Mysigt att avrunda torsdagen så :) 

Hector skötte sig annars galant idag, blev en tur tillsammans med Annika (som jag även jobbar med) och hennes häst Zimba. Tyvärr dog min mobil precis när jag tränsat och därför blev det inga bilder... Blev en tur med skog, grusväg och mjukare åker-väg. I skogen fick vi klättra lite, på grusvägen skrittade vi och på åkern med perfekt underlag blev det trav och galopp- underbart och Hector tyckte det var kul. Med spetsade öron och i full galopp susade vi fram, härligt att låta honom rulla på! När vi galopperat en sträcka fick han skritta på långa tyglar och bara frusta ut, så härligt när de gör de tycker jag! Som en bekräftelse på att de tycker de gjort någonting bra men ändå roligt! 
Nej hörni, nu måste jag kila "hemåt" till mitt andra hem. Magen kurrar väldigt mycket nu, vill ha mat NU.En önskan

För en stund sedan gjorde jag en god gärning hörni, och jag önskar av hela mitt hjärta att ni som läser min blogg också kan ta er tiden att göra detta. Hade varit den finaste födelsedagspresenten och det bästa av allt är att det inte krävs mycket alls. 

Nämligen att skicka över en slant till en organisation som heter Hundar utan Hem. Spelar ingen roll om det är en guldpeng eller mer, man ska komma ihåg att ALLT gör skillnad. Och desto fler som tänker så desto större blir summan som kan göra den viktiga skillnaden! Jag älskar arbetet de gör och de värmer i hjärtat varje gång jag ser allt underbart de gör för dessa hundar <3 Framför allt att de räddar liv och ger dessa individer nytt hopp! De har liksom ingenting kvar, varken familj, kärlek, mat eller tak över huvudet.

Deras liv står på spel och vem är jag att sitta här och endast kolla på? Skippa att köpa den där chokladkakan och lägg de pengarna på  något fantastiskt! Vissa av er kanske redan skänker pengar och gåvor till hjälp-organisationer, in that case- ge er en klapp på axeln! Ni gör något otroligt fint! Ni som inte gör, testa och se hur bra man mår efter. Känslan av att kunna hjälpa andra som lever och har ett rent sagt helvete- det känns bra. Och som sagt, ensam kan man inte göra allt men tillsammans kan man göra mycket <3

Känner du att du också skulle vilja skicka en peng, swisha till 123 1616 226!