En önskan

För en stund sedan gjorde jag en god gärning hörni, och jag önskar av hela mitt hjärta att ni som läser min blogg också kan ta er tiden att göra detta. Hade varit den finaste födelsedagspresenten och det bästa av allt är att det inte krävs mycket alls. 

Nämligen att skicka över en slant till en organisation som heter Hundar utan Hem. Spelar ingen roll om det är en guldpeng eller mer, man ska komma ihåg att ALLT gör skillnad. Och desto fler som tänker så desto större blir summan som kan göra den viktiga skillnaden! Jag älskar arbetet de gör och de värmer i hjärtat varje gång jag ser allt underbart de gör för dessa hundar <3 Framför allt att de räddar liv och ger dessa individer nytt hopp! De har liksom ingenting kvar, varken familj, kärlek, mat eller tak över huvudet.

Deras liv står på spel och vem är jag att sitta här och endast kolla på? Skippa att köpa den där chokladkakan och lägg de pengarna på  något fantastiskt! Vissa av er kanske redan skänker pengar och gåvor till hjälp-organisationer, in that case- ge er en klapp på axeln! Ni gör något otroligt fint! Ni som inte gör, testa och se hur bra man mår efter. Känslan av att kunna hjälpa andra som lever och har ett rent sagt helvete- det känns bra. Och som sagt, ensam kan man inte göra allt men tillsammans kan man göra mycket <3

Känner du att du också skulle vilja skicka en peng, swisha till 123 1616 226!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback