Hej

Jag slutade nyligen, lite tidigare på tisdagar vilket är väldigt skönt! Särskilt när vädret är tipp topp :) Man blir bara extra glad när det är varmt och soligt, så är det bara. Nu tänker jag slappa här hemma en stund, kanske hänga en stund ute på altanen? Senare ikväll (tänkte åka vid halv sex) ska jag in till stan för att först handla hästfoder och sen åka räkkryssning med jobbet. Lite ovanlig tisdag, men kul och mysigt att få åka båt och för att inte tala om att få äta HUR mycket räkor som helst!! 
 
Stallet kunde underbara Moa ta, alltså guld värt att kunna be om hjälp! Och visst hade jag hunnit idag men orkar inte stressa och typ inte hinna duscha eller fixa mig.. Tar ju alltid längre tid än tänkt när jag är i stallet! ;)
Hämtade ut ett paket och trodde först att det var Hector's eksemtäcke som kommit men det var det ej. Hade kanske egentligen önskat det men istället dök några grejer jag beställt från Horze upp :) Täcket vill jag ha NU bara för att slippa använda det han redan har men de kommer nog i veckan- hoppas det iallafall! Men visst va schabraket fint? Älskar kombon vit, vinröd och marinblå! Så snyggt. Sen ett par gråa lindor som kommer kunna användas till mycket. Men bland annat till mitt likadana schabrak fast som har färgen orange med grått kantband. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback