Tio

Klockan har just passerat tio och OM jag är glad över att denna dag är över ;) Den har inte varit dålig, inte alls.. MEN jag är sååå trött och det har varit full fart fram tills nyligen! Fick verkligen kämpa för att öppna upp bloggen och skriva ett par meningar!
 
Jobbdagen var faktiskt riktigt jobbig, vi kämpade på bra ändå tycker jag.. ena kollegan är sjuk och det blev stressigt och för mycket helt enkelt. Finns typ inga vikarier att ta in så det finns inte mycket att göra. Och jag kände mig hemsk när jag lämnade Sandra kvar ensam vid halv ett, eller då kom det in en annan tjej iförsig, men ändå! Iallafall så hade jag äntligen lyckats boka sadelutprovning idag och vid halv ett for jag hem. Bytte om och gjorde klart allt innan jag åkte till stallet. Allt gick smidigt men jag erkänner att jag var riktigt nervös, fy.. Mest över lastningen och körningen förstås! Men det gick jättebra, Hector skötte sig jättebra! Vi kom precis i tid till ridskolan där utprovningen skulle ske. 
 
Nu är jag med ny sadel och jag är så nöjd :D Fattig men glad så att säga, haha! Det blev modellen jag spanat efter SÅ länge, har verkligen suktat efter denna sadel och inte kunde jag väl tro att denna kunde passa Hector. Men den låg toppen och jag längtar väldigt mycket efter att få rida i den igen, imorgon kommer ni få se bilder. Cliffhanger, eller hur!? Så länge får ni se två mindre och betydligt billigare saker jag köpte på mässan. En Eskadron luva och petrol-färgade lindor. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback