Friday

Tack och lov för att det är fredag, ärligt talat- den här veckan har varit ganska jobbig. Det har varit många sjuka bland personalen och överlag stressigt. Men nu är den gjord, jag har även jobbat över en hel del vilket känns bra! Behöver så mycket extra timmar jag kan få med tanke på sadel-inköp snart! 
 
Och fredagen har faktiskt varit bra, slutade ju vid två vilket numera är min tidigaste dag! Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade Dezzan som varit hos sin dagmatte :) Så åkte hon och jag hem till mamma och pappa för att vänta där tills de skulle komma hem. När mina föräldrar dykt upp och vi fikat en stund for jag till stallet där uteritt väntade. Jag och Hector tog en lagom lång runda med både skog, grusväg och äng. Blev lite klättring i skogen samt galopp jobb på ängen :) Går faktiskt bäst när vi är själva, annars lägger han allt fokus på den andra hästen och ska stanna (läs: låtsas vara rädd) när den andra hästen tittar och har sig. Samtidigt kul med sällskap! 
 
Nu har jag och Robin kikat klart idol som vanligt på fredagar samt sett filmen BFG och nu ska jag duscha tänkte jag. Sen sova! Jag säger godnatt nu så hörs vi mer imorgon <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback