Mot Sthlm

Hej!! 
Nu är vi i bilen på väg upp till Stockholm. Förutom att jag är JÄTTE kissnödig är allt tipptopp! ;D Vi ska först hinna äta något innan vi beger oss till Tele2 arena. Men beroende på om det är köer eller inte så får vi se om det blir något snabbt eller om vi kan sätta oss oss ner på någon restaurang. Hoppas såklart på det sistnämnda :) Kram så länge hörni, hörs senare <3Dags för nya skor

Hej från stallet!
Hector skos för tillfället, är glad över att hovisen kunde komma så snabbt ändå :) Sen om det håller får vi se, jäkla häst att slänga av sig skor! *Morr* Har aldrig tidigare haft problem med det så mycket tappskor. Riktigt trist!
 
Men det är som det är, vi har sagt det att vi testar en gång till men blir det likadant igen får vi ändra strategi och ta av skorna. Låta honom gå barfota ett tag och köpa boots som man rider med, eventuellt även har i hagen. Men hoppas verkligen inte att vi måste köra på den planen, jag vill ha skor på honom!
 
En bra dag annars, redan fredag imorgon!? Galet. Men härligt förstås, alltid skönt med helg. Dessutom ska jag, min bror och två kompisar kolla på Justin Bieber.. Det blir kul! 
 
Hoppas ni har en fin torsdag hörni, nu ska jag hänga kvar här i stallet ett tag till, sedan hem och mysa i soffan. Kram
Bild från när H fick massage/laser sist, han njöt för fullt kan man säga :)Natti

Ingen höjdar dag för min del, dagens höjdpunkter var liksom sovmorgonen imorse och ett par riktigt fina skänkelvikningar som jag och Hector fick till idag. Men det är nog det enda, haha nu låter jag bitter men ärligt.. en jobbig dag bara! 
 
Stressigt på jobbet, sen åkte jag till stallet för att äntligen få rida ut en sväng och ta det lugnt på det sättet. Men jag möttes av TVÅ (!?) tappskor och höll på att börja gråta ärligt talar... Nu är vi uppe i fyra tappskor i månaden..bläää!
 
Som tur var kunde hovisen komma imorgon kväll (troligtvis). Håller verkligen tummarna för det förstås. Det blev lite jobb från marken annars, Hector var duktig och som sagt- vi fick till några jätte fina förflyttningar :) Sen när jag kom hem började jag fixa naglarna och jag hann en hand bara, haha!
 
Nu ska jag sova, godnatt 😎