12/4

Man kan ju nästan säga att det är fredag imorgon, sista jobbdagen innan långhelg- fan vad skönt helt ärligt! Det behöver jag, har känt mig sådär hängig och trött länge nu. Två extra dagar ledigt kommer nog göra susen, dessutom ska jag rida en sväng i helgen- alltsååååå OM jag längtat. Såklart blir det lugna pass i början, skritt-turer och joggingpass, ska även köra vidare från marken där vi slutade sist. Vi tränar slutor och det är riktigt klurigt när man plötsligt ska göra det bredvid hästen ;) Men kul och lärorikt! 
 
Idag gick vi en promemad med tre andra och Hector var så nöjd hela promenaden <3 Gick på framåt, öronen spetsade hela tiden och så fick han ju stanna och äta lite gräs då och då ;) Snacka om vår/sommarkänslor när man känner lukten av tuggat grönt gräs, ganska härligt. Sen väntade insläpp efter en stunds ryktande, Hector fäller så mycket hår nu så vi kämpar på med ryktstenen och ryktskrapan! Fram med "finpälsen" tack.
 
Jag ska ta och avrunda det här kvällsinlägget för jag måste verkligen gå och sova nu. Lovar alltid mig själv att lägga mig i tid, och nu är klockan snart tolv.. Haha inte så lyckat! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback