Elva

Okej klockan är elva och NU kommer jag på att jag ska blogga.. Eller egentligen för en timme sedan men en viss Robin började visa mig en massa roliga youtube klipp och kunde inte slita mig helt enkelt. Skrattade ihjäl mig, ni vet när magen typ krampar för att man skrattar så mycket, så blev det nu ;) 
 
Har ni haft en bra måndag? Det har jag haft, började dagen med att åka upp till stallet för att hälsa på Hector och kolla temp. Nu kommer jag inte exakt ihåg vad den låg på men det var bra iallafall, den har varit mellan 37 och 37,9 hela dagen vilket är otroligt skönt. Och när den var som högst hade jag precis varit ute och gått med honom och då brukar kroppstemperaturen öka :) Hoppas det fortsätter såhär nu! Han var betydligt piggare idag och gjorde sin standard-grej när vi gick promenad. Då tar han grimskaftet i munnen och "retas" med mig, just idag kändes det otroligt skönt att han gjorde det- annars kan det vara riktigt jobbigt ;) 
 
Efter stallet åkte jag och jobbade, på rasten var jag i stallet igen och gjorde samma sak som på morgonen. Åkte tillbaka och jobbade fyra timmar till, sen till stallet igen haha- vad annars? Fixade stallet och umgicks med Hector ett tag innan jag lät honom gå in i boxen. Jag skulle vidare och hämta hö, det var precis slut så det passade väldigt bra! När jag och pappa var tillbaka och vi hade fått in balarna så sa jag godnatt till Hector och åkte hem för att äta thai rester från gårdagen. Nu håller jag på att däcka i soffan så bäst att avsluta! Men det var min måndag det, imorgon är det vanlig jobbdag och efter jobbet blir det stall samt åka med Moa som ska rida på kvällen. Älskar att följa med och kolla lektion, men det värsta är att man blir så sugen på att rida själv.. Och nu vet jag att det inte blir ridning på eviiiiiigheeeeter (2 veckor) 
 
Godnatt<3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback