Ledig måndag

Alltså tänk om alla måndagar hade varit lediga, önskedröm ;) Det har verkligen varit behövligt med långhelg! Sovit ut länge varenda dag :)
 
Igår uteblev det någon uppdatering men hade en bra söndag! På förmiddagen hängde jag i stallet och gick en promenad med Hector. Sen var jag hemma en stund innan det var dags att åka iväg på kalas. Min kusins barn fyllde 15 år så vi firade honom. Det bjöds på jättegod smörgåstårta och gott sällskap :) Vid sju kom Robin och hämtade mig efter han hade gymmat klart, då åkte vi in till stan för att kolla på bio. Robins kompis Viktor följde med och Isa mötte oss på biografen. Vi såg den nya Fast and Furious filmen som var lite to much för mig ;) Haha det blir bara mer och mer action och pang pang ju fler filmer som görs, och med det blir det också mycket overkliga scener ;) Men ändå kul att se!
 
Idag har jag än så länge hunnit vara i stallet och handlat lite. Vi har inga jätte planer för dagen utan tar väl bara måndagen som den kommer :) Hoppas ni får en fin dag <3Kommentarer

vilka smarriga smörgås tårtor =)

ha en bra måndag
kram

Så fina bilder och gott det ser ut med smörgåstårta. :)


Kom ihåg


Trackback