Lördag em

Hallå där!! <3 Long time no see eller hur säger man? ;) Det var ett par dagar sedan jag var inne här, jag hade ett inlägg färdigt i onsdags men tydligen hade jag glömt att publicera det! Fram till i onsdag hade jag en ganska bra vecka, i tisdags var jag ute och åt med jobbet på en nyöppnad restaurang i stan- det var mysigt och dom hade helt klart lyckats med maten för det var supergott! 
 
Onsdagen var också bra men i torsdags kom dippen, Hector var inte alls sig själv :( Hög feber och stel i kroppen.. Behöver ju inte gå in på detaljer men jag tog ut veterinär på kvällen och dom kunde inte hitta något särskilt utan trodde på någon slags infektion i kroppen. Jobbigt när man inte vet!! Det första jag tänkte var att det kanske var kolik men veterinären sa att eftersom han äter (ganska bra för att ha hög feber), bajsar och dricker så är chansen liten. Iallafall, SÅ jävla jobbigt att se sina djur ha ont- man är så otroligt hjälplös! Febern håller sig kvar tyvärr, är hos honom flera gånger per dag och kollar till honom och umgås <3 Går små korta promenader med honom när jag är där och idag hittade han grönt gräs att smaska på, snacka om lycklig haha! 
 
På måndag ska jag höra av mig till veterinären igen, såklart om det inte blivit värre än vad det är, då hör jag av mig direkt. Men på måndag blir det provtagningar om febern fortfarande är kvar, det är ju skumt när inget annat är påverkat? Jag håller verkligen tummarna att han är bättre tills på måndag. Runt halv fyra var febern nere på 39,2 vilket är en hel grad mindre än imorse! 
 
Så en mindre bra födelsedag blev det såklart igår. Inte direkt en födelsedagspresent man vill ha... Men efter jobbet blev det middag med familj och släkt vilket var trevligt. Idag har jag mest hängt i stallet och varit hemma, vi hade tänkt att åka iväg till Lager157 och glott idag men jag vill såklart vara hemikring när Hector mår dåligt! Ska även upp ikväll för insläpp och för att kila igenom sjuklingen <3 Men först väntar grillning hos mina föräldrar, hoppas ni har en toppen helg hörni! 
Tisdagens goda risotto
Fika på jobbet :)
Planka igår
Från morgon-promenaden imorse <3
Vad jag älskar honom!! Kolla bara på han <333Kommentarer

Kom ihåg


Trackback