Ny vecka

Lite halv seg måndag för min del faktiskt, tror mest att det berott på vädret som varit kasst. Här tror man att våren och värmen är på väg så blir det snökaos liksom ;) April visar väl sitt rätta jag antar jag! 
 
Lång jobbdag dessutom, kanske har gjort dagen extra seg. Blir så när man börjar senare också, för då känns jobbtimmarna längre av någon anledning. Efter jobbet köpte jag med mig thai-mat på vägen och åt direkt när jag kom hem- snacka om gott och lyxigt en helt vanlig måndag ;) Unnade mig det, kände att INTE hade lust att laga något just idag. När jag ätit klart var det dags att byta om och åka till stallet i vanlig ordning. Efter stall-fix fick Hector fick komma och få en massa rykt. Jösses vad han fäller fortfarande! Vill få bort allt direkt.. jobbigt att det ska ta sån tid! 
 
Så släppte jag och Malin in hästarna för att sedan åka hem och göra kväller. Jag har slappat i soffan någon timme, Robin kom just hem från gymmet och nu blir det lite gemensamt soffhäng med Biggest Looser repris på tv:n. Jag lär somna men det är ju grymt skönt när man kan göra det, ska dessutom upp tidigt imorgon så det är behövligt. Klockan är ställd på 05.00, godnatt på er <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback