Perfekt fredag

Alltså min fredag har verkligen varit bra och har sett fram emot den länge. Jag, min syster och mamma var nämligen iväg på en efterlängtad spa-dag idag! Jossa och jag hade planerat det ett tag men mamma var ganska ovetandes så extra kul att överraska henne såklart. Hon fick reda på det i förrgår, att vi skulle iväg och att hon skulle packa badkläder, handduk och smink ;) Hon blev nervös direkt, haha älskade mamsen <33333 
 
Vi åkte till Eskilstuna där det finns ett spa som heter Carino Spa (finns även i Gamla Stan, Stockholm). Vi började med att bada lite bubbelpool och strax därefter drog behandlingarna igång. Vi hade beställt varsin halvkroppsmassage vilket var jätte skönt och behövligt. Snacka om stel jag var, vissa punkter i länd och rygg gjorde så ont att jag vara nära till gråt (nästan iallafall). Men uppskattade att hon tog i och inte mesade! Medans en fick massage satt de andra i spabadet och pratade och bara njöt! 
 
Efter dryga 2 timmar på spa't drog vi vidare för att käka. Hade bokat bord på Pinchos och trots att jag åt där förra fredagen gör det inget då det är nytt för mig och jag gillar verkligen upplägget med tapas och såklart att man beställer via appen. Så smidigt :) Tror vi hamnade i koma efter all mat, jag gjorde det iallafall. Herregud vad jag satt och gäspade, inte kul att bli så trött för det känns väldigt oartigt förstås, samtidigt- är man uppe vid fyra-fem så är de är okej att vara trött antar jag! 
 
En jätte trevlig dag med nöjd syster och nöjd mamma <3 Det här måste göras om säger jag bara! Och den här gången ska det inte dröja flera år ;)
 
Lite svårt att fota med mobilen men det var en jätte fin miljö!
Pool och BastuKommentarer

Kom ihåg


Trackback