Saturday

Ett kvällsinlägg kanske det är dags för? ;) Bättre sent än aldrig hehe.. Hej på er! <3
 
Hoppas er lördag har varit bra, jag har inte gjort mycket alls idag vilket har varit väldigt skönt med tanke på att vi var iväg igår. Skönt att kunna uppskatta hemma-dagar också. När jag och Robin gått upp (efter en rejäl sovmorgon) la vi oss i soffan och mös flera timmar till, haha snacka om chill-dag! Så åkte vi och handlade för helgen. Åkte tillbaka hem för att laga mat, blev en tidig middag än vad vi är vana vid men båda hade blivit vrålhungriga och planen sen var att åka till stallet vilket man INTE vill göra hungrig ;)
 
Släpade alltså med Robin till stallet och efter han hjälpt mig i stallet red han för första gången på Hector! Han var faktiskt duktig och ville lära sig de mesta på en gång ;) Men vi höll oss till skritt idag och han fick träna på basic grejor, få hästen att gå framåt, göra halt och svänga typ. Sen hoppade jag upp på en uppvärmd Hector och kunde direkt börja jogga och sedan jobba honom. Han var lite loj men lyssnade ändå bra! När vi var klara så fick Hector gå in och äta kvällsmat i boxen och så tog vi in resten av hästarna. 
 
Nu har vi hängt i soffan ett par timmar igen, bara ätit gott och kollat på olika program/filmer på tv:n. Dags att avrunda detta inlägg nu, kram på er!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback