Slut på helgen

Jag har struntat i att blogga under helgen, har inte känt varken lust eller glädje av det helt enkelt. 
 
Jag har umgåtts med familjen både fredag, lördag och idag. Finns inget bättre när man känner sig nere, älskar dom över allt annat <3 Igår åkte jag och mamma till stan för att fika tillsammans och gå i lite butiker, hade några supermysiga timmar tillsammans. Sen på kvällen grillade vi tillsammans, jag, Robin, mamma och pappa! 
 
Idag åkte vi till min syster för att fira min systerson som fyller två redan!? Vi fikade, gick en promenad tillsammans och jag lekte med Elona såklart <3 Lillkillen var inte på toppenhumör så han var inte jätte leksugen! Efter kalasandet åkte vi hemåt och jag kilade för tredje gången till Hector för ett par pussar på mulen och för att ge honom mellis :) Imorse vid utsläppet gick vi en promenad och han skötte mycket bättre än de senaste dagarna då vi faktiskt fått vända på grund av hans överskottsenergi jag inte kunnat hantera just i skogen hehe.. På paddocken blir det en annan femma! Där lunkar han bara på som vanligt medans i skogen hoppar han omkring mig och far åt alla möjliga håll ;) En vecka kvar innan vilan är över!!! Oavsett om jag skulle kunna skritta honom nu så ska jag tvinga mig själv att vänta för det var ändå dags för en vilo-period. 
 
Efter stallet åkte jag hem för att vila i soffan en stund, det slutade med att jag somnade i TVÅ timmar, upps! Klockan var mycket och eftersom vi bestämt att äta familjemiddag idag med var det bara att kila hem till mamma och pappa. De bjöd som vanligt på världens godaste mat enligt mig, man blir aldrig besviken! 
 
Nu ska jag borsta tänderna och sen gå och sova, godnatt <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback