Slut på helgen

Så börjar söndagen lida mot sitt slut, det kändes ju nyss som att det var fredag?? Tiden går fort som vanligt! Igår var jag iväg till Södertälje med mamma och pappa. Vi handlade det sista kläderna inför nästa helg- då min syster gifter sig! Nu börjar det verkligen bli dags att bli färdiga med allt. Jag har klänningen färdig men hittade hår accessoarer på Glitter som fick följa med hem. Jag har min kompis Johanna som ska hjälpa mig med håret på lördag, tack och lov eftersom det är svårt att skapa frisyr helt själv.. Nu ska jag inte ha något jätte komplicerat men ändå halvupsatt med lockar. Sen får det bli lite bling bling och några blommor för att piffa upp håruppsättningen :)
 
På Hector fronten känns det förvånansvärt bra, jag fortsätter stretcha/massera efter varje pass och jag håller tummarna att equiterapeuten känner någon skillnad när hon kommer ut igen! Igår jobbade vi över travbommar och hoppade ett hinder ett par gånger. Och hör och häpna- H rev inte en ända gång! Jag var så förvånad efteråt, han har verkligen blivit bättre på att komma över hindren. Jag hoppas iallafall det så det inte var en engångsgrej! Idag red vi ut med Annika (i grannstallet), hon körde sin shettis och Hector och jag red efter. Mycket trav och galopp vilket uppskattas av både oss och hästarna- så kul och härligt <3Fredags myyyyys

Snacka om klyschig rubrik men åh vad jag längtat efter denna fredag! Eller alla fredagar är ju typ underbara så inget speciellt med just denna om ni trodde det- bara kändes extra bra med helg just nu! ;) 
 
Jag stängde på jobbet idag, = åkte därifrån vid 17.30. Handlade på vägen hem och åt direkt- fick bli taco-rester från igår! Vet ni vad ni borde testa? Att använda vego-färs istället för vanlig. Smakar typ likadant, jag känner iallafall ingen jättestor skillnad! Man har ju så mycket annat i "tacosen". Och tänker faktiskt på att jag vill minska mitt intag av kött, och jag menar- är det knappt så jag känner skillnad och båda alternativen är goda kan jag lika gärna välja det som inte är djurkött! 
 
Efter middagen kilade jag till stallet där jag först fixade alla stallsysslor innan jag tog in monstret AKA Hector <333 Det blev massage följt av långa tyglar i skogen, en del backträning och "lyft-träning" för benen! Efter det lättare passet blev det lite mer massage på stallgången och stretching (<--stavas det så??). Hector verkade nöjd! Imorgon blir det bom-träning, längtar redan! <3
Nu- gottis framför tv:n!Natt inlägg

Det blev verkligen ett senare inlägg än tänkt men äsch, ska skriva några rader nu innan läggdags. Tur jag har sovmorgon imorgon, det känns lite bättre och mer "rätt" ;) 
 
Har haft blandade känslor denna kväll, det var jobbigt i stallet, hade ju en tjej ute IGEN, Hector är sååå stel i kroppen och ska nu masseras konternueligt av equiterapeut och av mig så gott jag kan! Blev riktigt känslofylld i stallet förut då det känns som man kämpar så mycket, rent av lägger ner sin själ i honom.. ändå blir det inte bra! Allt jag vill är att han ska må bra och att alla problem vi har ska försvinna. Har inte direkt pratat om hans problem här på bloggen då jag tycker det är jobbigt och för att det tar sådan energi. Jag tänker på det 24/7 annars och som sagt, allt jag önskar är att ha en problem fri häst.. som är 100% frisk. Magproblem, mugg/rasp och stelhet i nacke, höfter, rygg osv osv. Det slutar liksom aldrig, nu har iallafall veterinären tagit bukvätske-prov och blodprov, får vi se vad dom säger och förhoppningsvis kan man göra något. 
 
Nu på kvällen efter stallet kom Moa och Isa ut och det kändes bra då jag fick annat att tänka på. Vi lagade tacos och hade filmkväll, de åkte ganska nyligen hem :) Tacksam för dom, finaste kompisarna <3
När jag och Vendela var ute o onsdags var det värsta dimman över åkrarna! Blev häftiga bilder tycker jag.