Erkänner..

..lite halv ångest för att det nu är en dag kvar på semestern!!! Hur galet är det inte att fyra veckor kan kännas som en?? Usch och fy till att börja gå upp tidigt, att inte ha all tid i världen till vad som helst, att inte kunna rida vilken tid man vill osv på dygnet. Man blir så bortskämd på semestern, det är ju bra härligt alltså. 
 
Nu är det snart tillbaka till det vanliga igen. Tyvärr så kommer jag ju inte tillbaka till mitt gamla gäng utan det blir ett helt nytt arbetslag. Spännande men ändå as jobbigt när man är medveten om vad man har haft ;) 
 
Jag har inte bloggat sen i onsdags (såg jag nu.. känns som igår haha). Men har inte gjort något särskilt, hängt i stallet mycket. Hector har dock endast gått promenad onsdag, torsdag och fredag. Helt medvetet, nu kör vi på som vanligt! Idag blev det uteritt med Vendela och Vigge, Hector var pigg och kändes fräsch och glad. Han kom springandes i full galopp mot mig idag när jag skulle hämta han från hagen- alltså matte hjärtat smälte ju sönder <333 Han gör mig så glad! 
 
Nu måste jag sova känner jag. Var hos Vendela och åt samt hängde hela kvällen, fram till tolv iallafall, vi hade jätte trevligt men nu är jag trött och behöver sova. G O D N A T T
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback