Fredags myyyyys

Snacka om klyschig rubrik men åh vad jag längtat efter denna fredag! Eller alla fredagar är ju typ underbara så inget speciellt med just denna om ni trodde det- bara kändes extra bra med helg just nu! ;) 
 
Jag stängde på jobbet idag, = åkte därifrån vid 17.30. Handlade på vägen hem och åt direkt- fick bli taco-rester från igår! Vet ni vad ni borde testa? Att använda vego-färs istället för vanlig. Smakar typ likadant, jag känner iallafall ingen jättestor skillnad! Man har ju så mycket annat i "tacosen". Och tänker faktiskt på att jag vill minska mitt intag av kött, och jag menar- är det knappt så jag känner skillnad och båda alternativen är goda kan jag lika gärna välja det som inte är djurkött! 
 
Efter middagen kilade jag till stallet där jag först fixade alla stallsysslor innan jag tog in monstret AKA Hector <333 Det blev massage följt av långa tyglar i skogen, en del backträning och "lyft-träning" för benen! Efter det lättare passet blev det lite mer massage på stallgången och stretching (<--stavas det så??). Hector verkade nöjd! Imorgon blir det bom-träning, längtar redan! <3
Nu- gottis framför tv:n!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback